Azi, oricine isi poate cumpara o Dacia Duster Pick-up. Dar la ce pret?

Azi, oricine isi poate cumpara o Dacia Duster Pick-up. Dar la ce pret?
  • Pretul incepe de la 21.000 de Euro in Germania
  • Romturingia, carosierul care le realizeaza
  • In Romania, 500 de unitati au fost livrate catre OMV Petrom
Distribuie pe Facebook

Daca initial, cei care au admirat un Duster cu o caroserie pick-up in poze si si-au aratat dorinta de a cumpara un exemplar nu o puteau face, iata ca de acum, oricine are destui bani poate conduce un foarte rar si interesant Duster cu doua usi si o bena incapatoare.

Dacia anunta in 2014 debutul unui parteneriat cu OMV Petrom, in cadrul caruia uzina urma sa livreze 500 de exemplare Dacia Duster Pick-up cu o caroserie modificata de Romturingia. Si, imediat cum au vazut imaginile, o sumedenie de clienti fideli ai marcii romanesti si-au aratat dorinta de a achizitiona un asemenea automobil. Dar, la acea vreme, oficialii Dacia au declarat ca masina nu este disponibila publicului larg, fiind un model realizat special pentru clientul OMG Petrom Group.

Acum, la doi ani de cand Dacia ne arata primele imagini cu acest pick-up la care ravneste multa lume, oricine isi poate cumpara un asemenea exemplar nou-nout, cu zero kilometri la bord. Din pacate, nu direct de la un dealer al marcii, ci de la dealeri din Germania, acolo unde sunt de vanzare 5 exemplare de culoare alba si bleumarin.

Dacia Duster pick-up de vanzareDuster pick-up de 21.000 de EuroDacia Duster pick-up de vanzareDuster pick-up de 22.500 de Euro

Un Duster Pick-up incepe de la 21.000 de Euro si ajunge la 22.500 de Euro. Toate cele 5 exemplare care sunt de vanzare online au sub capota motorul 1.5 dCi de 110 cp si sunt dotate cu tractiune integrala. In plus, vin dotate cu aer conditionat, ABS, geamuri electrice, buton ECO, pilot automat, ESP si... cam atat.

Dar cine fabrica aceste Dustere Pick-up?

Toate automobilele de acest gen care sunt acum la vanzare sunt noi, fabricate in 2016. Si, cel mai probabil, sunt Dustere de serie, comandate de carosierul Romturingia din Campulung Muscel si transformate ulterior in pick-up. Chiar daca pe siteul companiei la rubrica PRODUSE nu este niciun Duster de acest gen, se pare ca masinile au fost cumparate de dealeri pe baza de comanda speciala. Nu degeaba, pretul final ajunge la peste 20.000 de Euro, mai mult decat orice alt Duster de serie... Asadar, cine doreste un Duster pick-up are doar o singura varianta: sa-l cumpere de afara.

Dacia Duster pick-up de vanzare

Distribuie pe Facebook
mai multe