Ce preturi are Dacia Duster Adventure pe piata din Franta

Ce preturi are Dacia Duster Adventure pe piata din Franta
Dacia va comercializa, in Romania, incepand cu 1 aprilie 2013 noul model de Duster Adventure, care este un autovehicul serie limitata prezentat anul acesta la Salonul Auto de la Geneva. Pretul unui noului Duster Adventure porneste de la 14.350 de euro si poate ajunge la 18.350 de euro, au anuntat comerciantii auto francezi.
Distribuie pe Facebook

Dacia Duster a fost cea de-a doua noutate pe care compania romaneasca a prezentat-o la Salonul Auto de la Geneva, dupa Loganul MCV.

Duster Adventure este o editie speciala a modelului 4X4 destinata activitatilor de off-road si care se diferentiaza de un Duster normal prin faptul ca este dotat cu o rampa de lumini suplimentare pe plafon, scuturi de protectie din aluminiu in fata si in spate si este disponibil in doua culori.

Noul Duster Adventure va fi comercializat in mai multe tari europene, iar Franta a fost prima care a anuntat deja preturile pentru acest model.

Astfel, cei care vor sa isi achizitioneze un nou Duster Adventure vor trebui sa scoata din buzunar 14.350 de euro pentru versiunea 4x2, cu motor de 1,6 16v 105 CP GPL. si intre 15.850 si 18.350 de euro pentru un Duster Adventure cu motor turbodiesel.

Distribuie pe Facebook
mai multe