Noul Ford S-Max arata promitator in primele imagini oficiale

Noul Ford S-Max arata promitator in primele imagini oficiale
  • Primele imagini ale noului S-Max au aparut pe internet
  • Monovolumul Ford va debuta public luna viitoare, la Paris
  • Gama de motorizari propune numeroase optiuni EcoBoost si TDCi
Distribuie pe Facebook

Primele imagini oficiale ale noului S-Max si-au facut aparitia pe internet in cursul acestei dimineti, urmatoarea generatie a popularului monovolum Ford impresionand intreaga audienta prin liniile si formele sale exterioare.

Debutand public in cadrul Salonului Auto de la Paris din perioada 4 - 19 octombrie, noul S-Max are la baza ultima generatie a modelului Mondeo si iese in evidenta in special prin aspectul sau vizual, ce ofera o combinatie interesanta intre stilurile sport si modern.

Printre principalele atractii ale rivalului Ford pentru Opel Zafira Tourer se numara grila frontala pozitionata la un unghi apropiat de cel de 90 de grade, capota agresiv-stilizata a motorului, blocurile optice alungite si chiar liniile proeminente aplicate profilului lateral. Jantele de dimensiuni generoase si evacuarea dublu completeaza meniul exterior remarcabil, oferit in compania unui cockpit caracterizat de numeroase dotari sinonime confortului maxim.

Ford S-Max

Ford S-Max

Pe langa ceasurile de bord digitale ascunse in spatele volanului multifunctional in trei spite, tapiteria din piele neagra si ecranul tactil destinat sistemului de infotainment ce apar in cadrul singurei fotografii interioare disponibile la acest moment, noul S-Max mai promite si scaune incalzite, plus ventilate, asistenta activa la parcare, asistenta la pastrarea benzii de circulatie, avertizare pentru unghiul mort, respetiv franare automata.

In ceea ce priveste gama de motorizari, britanicii de la Autoexpress afirma ca rivalul Ford pentru Opel Zafira Tourer va pune la dispozitia viitoriilor sai cumparatori multiple unitati de propulsie, inclusiv motorul turbo de 1.5 litri si 160 de cai putere construit la Craiova. Alte optiuni includ un 2.0 EcoBoost de 240 CP, respectiv un 2.0 TDCi cu 120, 150 sau 180 cai putere sub capota.

Pentru prima oara in cariera sa, modelul Ford S-Max va fi oferit si intr-o versiune dotata cu tractiune integrala.

Ford S-Max

Ford S-Max

Ford S-Max

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (10) Poze Ford S-Max
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 15 Septembrie 2014