Salonul Auto de la Paris 2014: Ford prezinta C-MAX facelift

Salonul Auto de la Paris 2014: Ford prezinta C-MAX facelift
  • Motoarele disponibile sunt de la 100 la 180 cp
  • Sunt disponibile 2 motoare diesel si 4 motoare pe benzina
  • Noul sistem cu touchscreen se numeste SYNC 2
Distribuie pe Facebook

Ford incepe sa se axeze pe segmentul monovolumelor de familie din ce in ce mai mult, dupa cum ne arata interesul sau in tot ce contine numele de MAX. Dupa ce au lansat noul S-MAX, acum se pregatesc sa aduca la Paris un facelift al lui C-MAX si varianta cu 7 locuri numita Grand C-MAX.

Luna viitoare, in octombrie, Ford se pregateste sa aduca in atentia familistilor noul C-MAX, o masina de familie care a primit doar un facelift. Nu este vorba de o noua generatie, ci de mici modificari estetice, mecanice si interioare. Ford C-MAX 2015 si Grand C-MAX 2015 nu sunt diferite foarte mult, avand numai spatele putin modificat, dar in plus, portierele laterale culisante au disparut total din peisaj. Asadar, aceste mici diferente ne fac sa ne gandim la C-MAX si la Grand C-MAX ca la una si aceeasi masina. Mai ales ca au aceleasi motorizari.

Noile C-MAX au primit un design refacut, cu noua grila in stilul Aston Martin, faruri mai ascutite cu lumini LED de zi, stopuri mai mici si spoilere cu un design nou. In plus, la aceste imbunatatiri estetice se mai adauga si seturi de jante din aliaj usor noi, disponibile pe cele doua vehicule.

Ford C-MAX 2015

La interior, Ford C-MAX 2015 se bucura acum de o consola centrala mai simplificata, cu mai putine butoane, dar si de un sistem SYNC 2 cu ecran tactil de 8 inch cu o conectivitate actionata vocal. Mai mult, la realizarea panourilor interioare au fost folosite materiale si finisaje mai calitative, dar si noi dotari de confort menite sa atraga si mai mult clientii.

Pe partea de dotari, C-MAX are acum disponibil in lista de optionale volanul incalzit, geamuri mai groase si insonorizare mai buna, dar si diferite elemente de confort precum scaune incalzite, plafon panoramic sau un pachet intreg de sisteme de siguranta.

Ford C-MAX 2015

La capitolul motorizari, Ford C-MAX 2015 va fi disponibil cu un motor 1.5 TDCi pe motorina care il inlocuieste pe vechiul propulsor de 1.6, acesta producand 120 cp, un motor 2.0 TDCi tot pe motorina, dar si 4 versiuni pe benzina. Motorul castigator al multor premii 1.0 EcoBoost este oferit in versiunea de 100 si 125 cp, dar este disponibil si un motor 1.5 EcoBoost de 150 sau 180 cp.

"Noile Ford C-MAX sunt dotate cu motoare care vor face din acest model sa fie primul din segment care corespunde cererilor EU Stage VI cu privire la emisiile de CO2 inca de la lansare" spune Jim Baumbick, Directorul gamei C.

La inceputul lunii octombrie, Ford va arata oficial lumii noile C-MAX si Grand C-MAX in standul propriu de la Salonul Auto de la Paris 2014.

Ford C-MAX 2015Ford C-MAX 2015Ford C-MAX 2015

Ford C-MAX 2015

Ford C-MAX 2015

Ford C-MAX 2015

Ford C-MAX 2015

Ford C-MAX 2015Ford C-MAX 2015

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (44) Poze Ford C-MAX 2015
mai multe