Subaru Impreza STI - revenirea la caroseria sedan in 2011

Subaru Impreza STI - revenirea la caroseria sedan in 2011
Pentru 2011, Subaru anunta lansarea noului model Impreza STI si WRX. Criticile aduse caroseriei hatchback cu care s-a prezentat ultima generatie se pare ca au dat roade - Impreza va redeveni sportiva in 5 usi, sedan.
Distribuie pe Facebook

Subaru a anuntat oficial lansarea lui Impreza STI si WRX in 2011, cele doua modele sport ale producatorului japonez. In afara de revenirea la o caroserie sedan, printre noutatile cu care se prezinta noul Impreza se numara un motor nou, de 304 cp (pentru Statele Unite), tot cu o capacitate de 2.5 litri, jante pe 18 inci, o garda la sol mai mica, suspensii si directie imbunatatite si foarte multe noutati multimedia la interior. In plus, o noua culoare, numita Plasma Blue Silica va fi disponibila in cataloagele japoneze.

Subaru Impreza STI - revenirea la caroseria sedan in 2011

Noul STI 2011 a fost conceput sub deviza - cel mai rapid STI creat vreodata, chiar daca puterea anuntata initial nu este cea mai mare. Momentan, oficialii Subaru nu au dat nici prea multe fotografii cu noua caroserie si nici vreun pret recomandat. Asteptam cu nerabdare detalii tehnice mai in detaliu si poze cu noile WRX si STI. Si, de ce nu, replica celor de la Mitsubishi, cu noul lor Evo 2011.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 1 Aprilie 2010