SUPER GALERIE VIDEO. Descopera in detaliu primul Audi compact cu faruri Matrix LED si display de 12.3 inch

SUPER GALERIE VIDEO. Descopera in detaliu primul Audi compact cu faruri Matrix LED si display de 12.3 inch
  • Noul Audi A3 Facelift ni se arata astazi intr-o cuprinzatoare galerie video
  • Compacta germana se lauda cu faruri Matrix LED si display de 12.3 inch
  • Sub capota ne intampina pentru prima oara si o motorizare TFSI in trei cilindri
Distribuie pe Facebook

Luna mai a acestui an va aduce un nou A3 in showroom-urile Audi, versiunea imbunatatita a compactei germane adoptand atat o pereche de faruri Matrix LED, cat si un display de 12.3 inch pentru afisarea ceasurilor de bord (si nu numai).

Anuntat cu surle si trambite in cursul zilei de ieri, noul Audi A3 Facelift propune numeroase modificari de ordin vizual, tehnic si tehnologic, cele mai importante dintre acestea regasindu-se la nivelul ultimelor doua departamente.

Intr-o alta ordine de idei, versiunea imbunatatita a compactei germane impresioneaza mai degraba prin motorizarile, respectiv dotarile oferite - unele chiar in premiera, decat prin schimbarile de ordin estetic.

Care sunt acele premiere aduse de noul Audi A3 Facelift? Pai, in primul si in primul rand, propulsorul turbo cu trei cilindri si capacitate de un litru, ce ne intampina alaturi de aproximativ 115 cai putere si 200 Newton-Metri.

Lista surprizelor pregatite de versiunea imbunatatita a compactei germane continua cu farurile Matrix LED si display-ul color de 12.3 inch folosit pentru afisarea ceasurilor de bord (si nu numai).

Dupa cum precizat si in cursul zilei de ieri, noul Audi A3 Facelift este disponibil in continuare in diverse optiuni de caroserie, precum un hatch in trei sau cinci portiere, un sedan traditional, dar si o decapotabila cu plafon textil.

Variata este si gama de motorizari, unitatii 1.0 TFSI de 115 CP anterior mentionate alaturandu-i-se inclusiv un 1.4 TSI cu tehnologie de dezactivare a cilindrilor si 150 CP, dar si un 2.0 TFSI de 190 CP.

Pentru cei care prefera motoarele turbodiesel, tinem sa reamintim ca versiunea imbunatatita a compactei germane se lauda cu un 1.6 TDI de 110 CP, respectiv un 2.0 TDI livrat la pachet alaturi de 150 CP si 340 Nm sau 184 CP si 380 Nm.

Mai mult de-atat, clientii noului Audi A3 Facelift au la dispozitie si doua alegeri prietenoase cu mediul: un hibrid de 204 CP (A3 e-tron) sau un 1.4 TSI de 110 CP capabil sa functioneze si pe gaz (A3 g-tron).

Referitor la modelul RS3 nu avem inca nimic, versiunea imbunatatita a compactei germane dezvaluind pentru moment ca a ajuns sa dezvolte aproximativ 310 de cai putere atunci cand este servita in varianta de inalta performanta S3.

Distribuie pe Facebook
mai multe