Acesta este noul Nissan GT-R Nismo, proaspat lansat la Nurburgring

Acesta este noul Nissan GT-R Nismo, proaspat lansat la Nurburgring
  • Nissan publica primele fotografii si informatii oficiale ale noului GT-R Nismo
  • Automobilul japonez propune o serie de modificari la nivel de interior si exterior
  • Propulsor V6 bi-turbo de 3.8 litri dezvolta in continuare 600 de cai putere
Distribuie pe Facebook

Nissan a lansat modelul hardcore GT-R Nismo la Nurburgring, circuitul unde a si fost dezvoltat.

Primele diferente majore se observa la partea din fata a masinii, unde inginerii au redesenat bara, dandu-i un aspect mai agresiv, au marit grila si au intarit capota pentru a nu se deforma la viteze mari.

Niciun lucru nu a fost lasat la voia intamplarii; de aceea, noua bara fata este produsa din fibra de carbon pentru a-i da Godzillei rigiditatea de care are nevoie pentru a ataca orice circuit. De altfel, noua versiune Nismo genereaza mai multa forta de apasare decat orice alt model de serie de la Nissan.

Daca exteriorul a suferit ceva modificari, nu la fel putem spune si despre motor care, in mare parte, a ramas la fel. Propulsorul V6 de 3.8 litri ofera tot 600 de cai putere, dar datorita faptului ca masina a devenit mai rigida si unei suspensii noi, comportamentul s-a schimbat complet.

Noul Nissan GT-R Nismo

Noul Nissan GT-R Nismo

Singurele piese schimbate sunt turbinele, care au crescut in dimensiuni si au ca sursa de provenienta competitiile GT3, deci acele incredibile 2.8 secunde de la 0 la 100 de km/h sunt asigurate.

Cei de la Nissan si-au facut de cap in ceea ce priveste interiorul si au redesenat bordul si volanul, iar mai apoi le-au acoperit in Alcantara. Scaunele Recaro din carbon sunt acum imbracate in piele, iar mai multe detalii ale cabinei au fost decorate cu Alcantara de culoare rosie.

Domnul "GT-R", Hiroshi Tamura, a declarat ca versiunea Nismo "accentueaza R-ul din nomenclatura. Legaturile sale directe cu lumea curselor il face sa se simta ca acasa pe orice circuit, livrand cele mai inalte nivele de emotie si bucurie. Avand ca punct de plecare GT-R-ul 2017, noua versiune Nismo a devenit o masina mai echilibrata, nu doar datorita performantei ridicate, ci si a impresiei generale. Este rezultatul nemuritoarei noastre pofte de a cauta placerea de a conduce."

Noul Nissan GT-R Nismo

Noul Nissan GT-R Nismo

Noul Nissan GT-R Nismo

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (12) Poze Noul Nissan GT-R Nismo
mai multe