Aproape oficial: Acesta este noul Mercedes AMG GT!

Aproape oficial: Acesta este noul Mercedes AMG GT!
  • Mercedes a publicat noi fotografii cu viitorul AMG GT
  • Pozele provin din jocul DRIVECLUB si prezinta aspectul concret
  • Reamintin cu aceasta ocazie ca propulsia va fi asigurata de un V8
Distribuie pe Facebook

Doar o singura zi a mai ramas pana la debutul noului Mercedes AMG GT, insa pentru cei care nu mai au de gand sa astepte lansarea oficiala, ei bine... cel de-al doilea model dezvoltat integral de divizia din Affalterbach ni se dezvaluie chiar astazi in primele imagini complete, extrase din jocul video DRIVECLUB.

Anticipat de numeroase fime si fotografii spion, noul Mercedes AMG GT se afla la o singura zi distanta de mult anticipatul sau debut, prezentarea oficiala a celui de-al doilea model dezvoltat integral de specialistii diviziei din Affalterbach urmand a avea loc chiar in cursul zilei de maine.

Proiectat pentru a concura gama Porsche 911, succesorul iconicului SLS AMG adopta in compartimentul motor un V8 bi-turbo de patru litri, disponibil in doua versiuni de putere: atat cu 462, cat si cu 510 CP sub capota. Indiferent de optiunea aleasa, meniul tehnic va fi completat de o transmisie automata cu dublu ambreiaj, plus un sistem de tractiune spate.

Informatiile oficiale cu privire la noul Mercedes AMG GT se opresc pentru moment aici, drept pentru care plecam urechile spre industria zvonurilor si anuntam de cele 3.8 secunde necesare realizarii acceleratiei de la 0 la 100 km/h, respectiv viteza maxima de 310 kilometri pe ora - caracteristice variantei de top GT-S, indicate de surse din apropierea producatorului german de automobile.

In ceea ce priveste aspectul vizual, seria de patru imagini extrasa din jocul video DRIVECLUB indica prezenta unei formule similare cu cea folosita de iconicul SLS AMG, unde partea frontala alungita se regaseste intr-o antiteza totala cu posteriorul scurtat. Cel de-al doilea model dezvoltat integral de specialistii diviziei din Affalterbach va mai prelua de la predecesorul sau si cateva detalii interioare, precum gurile de ventilatie rotunde, de exemplu.

Mercedes AMG GT in DRIVECLUB

Mercedes AMG GT in DRIVECLUB

Mercedes AMG GT in DRIVECLUB

Mercedes AMG GT in DRIVECLUB

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 8 Septembrie 2014