Asa arata cel mai extrem Aston Martin decapotabil, botezat Vantage GT12 Roadster

Asa arata cel mai extrem Aston Martin decapotabil, botezat Vantage GT12 Roadster
  • Divia Q de la Aston Martin a creat un model unicat pentru un client anonim
  • Modelul se numeste Vantage GT12 Roadster si este cea mai extrema decapotabila a englezilor
  • Inginerilor de la Aston Martin le-au trebui 9 luni pentru a finaliza proiectul
Distribuie pe Facebook

Aston Martin-ul Vantage GT12 Roadster reprezinta cel mai nou proiect al diviziei Q, creat pentru un client anonim.

Ce faci atunci cand ai foarte multi bani iar masinile obisnuite sunt prea banale pentru tine? Raspunsul este simplu: iti comanzi un exemplar unicat. Si nu vorbim aici de apelatul la constructori precum Volkswagen, BMW sau Mercedes, ci la Ferrari, Lamborghini sau Aston Martin.

Un client al constructorului englez, fan al modelului Vantage GT12, si-a dorit o masina cu aceleasi performante inegalabile dar in acelasi timp sa se bucure de avantajele oferite de o masina decapotabila.

Aston Martin GT12 Roadster

Sub capota nimic nou, unicul GT12 Roadster fiind propulsat de acelasi motor V12 de 6.0 litri ,ca si varianta de serie, capabil de 595 de cai putere, si conectat la transmisia automata in 7 rapoarte Sportshift III.

Masina reuseste sa isi pastreze aceeasi greutate scazuta datorita diferitelor piese fabricate din materiale usoare, cum ar fi galeria de admisie si cardanul din magneziu, si un sistem de evacuare confectionat in totalitate din titan.

Aston Martin GT12 Roadster

Cele mai notabile diferente se gasesc la exterior, unde se pot observa numeroase parti ale caroseriei fabricate din fibra de carbon si detalii personalizate, precum accesorii si culoarea unica, caracteristice diviziei Q de la Aston Martin.

David King, Vice Presedinte si Directorul de Operatiuni Speciale al constructorului englez a declarat despre acest model unic, "Aston Martin este din ce in ce mai cunoscut pentru proiectele ambitioase construite pentru clientii sai, probabil cel mai bun exemplu fiind spectaculosul CC100 Speedster Concept. [...] Vantage GT12 si Vantage GT8 arata cat de departe putem merge cu modelele noastre de serie. "

Aston Martin GT12 RoadsterAston Martin GT12 Roadster

Constructorului englez i-au trebuit 9 luni pentru a transforma dorintele acestui client in realitate.

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (17) Poze Aston Martin GT12 Roadster
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 24 Iunie 2016