Este cel mai fioros Mercedes AMG al momentului. Cum arata si ce poate noul GT R din Stuttgart

Este cel mai fioros Mercedes AMG al momentului. Cum arata si ce poate noul GT R din Stuttgart
  • Mercedes publica primele fotografii si informatii oficiale ale noului AMG GT R
  • Automobilul german ascunde sub capota un motor V8 bi-turbo de patru litri si 585 CP
  • Vanzarile noului supercar din Stuttgart vor demara la sfarsitul lunii noiembrie
Distribuie pe Facebook

Germanii de la Mercedes-Benz au publicat in cursul acestui weekend primele fotografii si informatii oficiale ale noului lor AMG GT R.

Dezvelit public cu ocazia Festivalului de Viteza desfasurat la Goodwood intre 24 si 26 iunie, mult anticipatul model de inalta performanta din Stuttgart ofera o motorizare V8 bi-turbo de patru litri si aproximativ 585 de cai putere.

Acelasi Mercedes AMG GT R se mai poate mandri, de asemenea, si cu o greutate de doar 1.554 de kilograme, plusul de 75 CP, respectiv minusul de 90 kg comparativ cu fosta versiune de top AMG GT S simtindu-se din plin la nivelul sprintului 0 - 100 km/h.

Mai exact, mult anticipatul model de inalta performanta din Stuttgart are nevoie de exact 3.6 secunde pentru a pune capat misiunii cu pricina, acul vitezometrului continuandu-si apoi nestingherit incursiunea pana la 318 kilometri pe ora.

Mercedes AMG GT RMercedes AMG GT R

Un timp pentru parcurgerea celor peste 20 km ai Nurburgring-ului nu avem inca, insa stim in schimb ca noul Mercedes AMG GT R dispune atat de elemente aerodinamice active, cat si de un sistem de directie ce permite inclusiv virarea rotilor posterioare.

In plus, din meniu nu lipsesc nici suspensia ajustabila sau franele carbon-ceramice, mult anticipatul model de inalta performanta din Stuttgart propunand chiar si un control al tractiunii capabil sa se laude cu... noua moduri diferite.

Pe plan estetic, noul Mercedes AMG GT R impresioneaza in special prin caroseria inspirata de varianta de curse AMG GT3, pachetul exterior fiind completat de proaspat introdusa nuanta AMG green hell magno, respectiv jantele forjate oferite intr-o combinatie 19 / 20 inch.

La interior, lista cu atractii principale a mult anticipatului model de inalta performanta din Stuttgart anunta insertii de piele Nappa, accente de microfibra, cusaturi contrastante si, nu in ultimul rand, ornamente piano black.

Conform informatiilor disponibile la acest moment, noul Mercedes AMG GT R va fi disponibil la vanzare incepand cu data de 27 a lunii noiembrie, la un pret momentan necunoscut. Drept urmare, tinem sa reamintim ca fosta versiune de top AMG GT S porneste de la 134.351 euro.

Mercedes AMG GT R

Mercedes AMG GT R

Mercedes AMG GT R

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (30) Poze Mercedes AMG GT R
mai multe