Jeep si Harley-Davidson isi unesc fortele pentru Renegade Hell's Revenge

Jeep si Harley-Davidson isi unesc fortele pentru Renegade Hell's Revenge
  • Jeep si Harley-Davidson au dezvelit Renegade Hell's Revenge
  • Masina a fost creata de Garage Italia Customs pentru a marca a 25-a aniversare a raliului European H.O.G
  • Printre modificari, masina vine cu o vopsea personalizata cu flacari fluorescente, suspensie ridicata si jante speciale din aliaj
Distribuie pe Facebook

Pentru a marca a 25-a aniversare a raliului European H.O.G care tocmai a debutat in Portoroz, Slovenia, Jeep si Harley Davidson au dezvelit "inflacaratul" Renegade Hell's Revenge.

Dupa ce au creat modelul i8 Futurism Edition pentru construtorul german BMW, cei de la Garage Italia Customs vin cu o noua masina unicat, in care au incorporat detalii specifice constructiei de motociclete.

Jeep Renegade Hell's Revenge

Modelul special Renegade Hell's Revenge impresioneaza in primul rand prin exteriorul caracteristic motocicletelor, imbracat in 4 straturi de vopsea cu baza mata si flacari fluorescente.

Jeep-ul mai beneficiaza si de o suspensie ridicata, proiectoare LED, o placa protectoare personalizata cu inscriptia "Jeep. H-D. Icons", logo-ul Harley Davidson si jante speciale din aliaj completate de anvelope off-road BF Goodrich.

Jeep Renegade Hell's Revenge

Interiorul a fost deasemenea modificat in concordanta cu exteriorul, astfel ca aici vom gasi scaune speciale imbracate in piele Foglizzo Nappa si material negru denim, un bord special vopsit, si detalii portocalii pe schimbatorul de viteze.

Jeep Renegade Hell's RevengeJeep Renegade Hell's Revenge

Jeep-ul Renegade Hell's Revenge va deschide parada anuala care marcheaza inceputul raliului Harley-Davidson.

Jeep Renegade Hell's Revenge

Legendarul constructor de motociclete Harley-Davidson a mai colaborat in trecut si cu producatorul de automobile Ford, pentru crearea unei versiune speciale a pick-up-ului F150.

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (5) Poze Jeep Renegade Hell's Revenge
mai multe