Se vinde ca masina de lux, insa interiorul sau e plin de butoane ieftine. Ce nu spune Maserati despre noul Levante

Se vinde ca masina de lux, insa interiorul sau e plin de butoane ieftine. Ce nu spune Maserati despre noul Levante
  • Noul Maserati Levante a debutat in primavara acestui an
  • SUV-ul italian ofera trei motorizari V6 de trei litri
  • Butoanele de la interior provin de la camioneta Dodge Ram
Distribuie pe Facebook

A reusit sa starneasca numeroase controverse cu design-ul sau exterior, insa aceasta nu pare a fi singura problema a noului Maserati Levante. Ba dimpotriva: SUV-ul italian se lauda la nivel de interior cu... numeroase butoane imprumutate de la camioneta Dodge Ram.

Italienii de la Maserati au prezentat in primavara acestui an, cu ocazia Salonului Auto de la Geneva, primul lor SUV. Botezat Levante, modelul cu pricina este construit pe aceeasi arhitectura precum Ghibli si Quattroporte, producatorul din Torino renuntand astfel la planurile sale initiale de a folosi platforma ultimului Jeep Grand Cherokee.

Acum imagineaza-ti insa ca dai buzna in interiorului noului Maserati Levante si, in loc sa te bucuri de pielea fina si detaliile Ermenegildo Zegna, te vei lovi de un plastic ieftin pe care il intalnesti inclusiv la... Dodge Ram. Pare un cosmar, nu-i asa? Ei bine, din pacate, este pura realitate: primul SUV din istoria producatorului imprumuta numeroase butoane de la camioneta americana.

Fireste, aceasta nu este singura situatie de acest gen din industria auto, vechiul Lamborghini Gallardo intampinandu-si si el oaspetii alaturi de multiple componente preluate de la modelele Audi. In plus, daca tot suntem la capitolul SUV-uri de lux, nu putem trece mai departe si fara a preciza celebrul Porsche Cayenne, bazat pe Volkswagen Touareg.

Revenind la noul Maserati Levante, tinem sa reamintim ca automobilul cu pricina este disponibil la vanzare in trei versiuni diferite de motorizare, toate livrate la pachet alaturi de sase cilindri in V si capacitate de trei litri. Dintre acestea, doua sunt pe benzina, iar una pe motorina, puterile maxime variind intre 275 si 430 CP in functie de unitatea pentru care s-a optat.

Butoane Maserati Levante

Butoane Maserati Levante

Butoane Maserati Levante

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 6 Mai 2016