Shelby GT350: Galerie FOTO si VIDEO cu cel mai puternic Mustang al momentului

Shelby GT350: Galerie FOTO si VIDEO cu cel mai puternic Mustang al momentului
  • Ford a prezentat oficial noul Shelby GT350
  • Modelul ofera un V8 de 5.2 litri si 500+ CP
  • Performantele nu au fost anuntate pentru moment
Distribuie pe Facebook

Nemultumit de performantele noului Mustang? Nici o problema: industria tuningului ofera deja numeroase imbunatatiri pentru cea de-a sasea generatie a legendarului muscle-car american, insa solutiile nu se opresc aici.

Dezvaluit in cursul acestei dimineti si debutand in premiera mondiala cu ocazia evenimentului Los Angeles Auto Show de la mijlocul acestei saptamani, noul Shelby GT350 vine la pachet impreuna cu o motorizare aspirata cu opt cilindri in V si capacitate de 5.2 litri, ce produce un total de peste 500 cai putere si 542 Newton-Metri.

Din pacate, cei de la Ford nu s-au grabit sa publice si timpul necesar realizarii acceleratiei de la 0 la 100 km/h sau valoarea din dreptul vitezei maxime, oficialii americani anuntand in schimb ca valorile maxime vor fi livrate exclusiv rotilor spate, prin intermediul unei transmisii manuale cu sase rapoarte si a unui diferential Torsen cu alunecare limitata.

Shelby GT350Shelby GT350

Shelby GT350

Iar asta nu e tot. Pentru prima oara in istoria gamei Mustang, viitorii clienti se vor putea bucura si de prezenta la datorie a unei suspensii sport dotate cu amortizoare magnetoreologice, discurile de 394, respectiv 380 milimetri oferite in compania unor etriere cu sase, respectiv patru pistonase din echiparea sistemului de franare completand in cele din urma oferta tehnica a noului Shelby GT350.

Pe plan estetic, lista cu ingrediente magice include prize de aer aditionale, prelungiri proeminente penru spoilerele si pragurile laterale, plus jante pe 19 inch incaltate cu anvelope marca si modelul Michelin Pilot Super Sport. Cele patru tips-uri ale sistemului de evacuare intregesc meniul exterior, in timp ce volanul in trei spite cu o parte inferioara plata, ceasurile de bord restilizate si scaune Recaro cu suport lateral marit reprezinta principalele atractii ale interiorului.

Pentru cei interesati direct de noul Shelby GT350, tinem sa mentionam ca informatiile legate de pretul si disponibilitatea impresionantului muscle car american lipsesc cu desavarsire pentru moment. Putem preciza in schimb ca viitorii clienti vor avea la dispozitie numeroase dotari pentru care sa opteze, printre care si un pachet Track - ce ofera radiator atat pentru uleiul motorului, cat si pentru cel al cutiei de viteze -, respectiv unul Tech, ce promite scaune electrice imbracate in piele, ecran tactil cu diagonala de 8 inch si sistem audio Shaker.

Shelby GT350

Shelby GT350Shelby GT350

Galerie Video: Ford prezinta noul Shelby GT350 in detaliu si actiune

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (41) Poze Shelby GT350
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 18 Noiembrie 2014