DroTuning Star: Nissan 100 NX by Cristi

DroTuning Star: Nissan 100 NX by Cristi
A avut un Mercedes C200 cu care si-a facut in ultimul an aparitia la expozitiile de tuning din Romania, iar acum se lauda cu un Nissan 100 nx din '92. Similaritati? Acelasi Cristi - Drobeta pentru prieteni si colegii din clubul DroTuning, si cu siguranta aceeasi pasiune pentru tuning.
Distribuie pe Facebook

In doar 6 luni masina a primit un look cu totul nou. Ce inseamna asta? Ei bine, Cristi s-a ocupat atat de partea care tine de motor, evacuare, suspensie, cat si de exterior si sistemul car-audio. Mai exact, Nissan-ul a mai primit si un update la soft, pentru un plus de putere.

Nissan 100 NX by Cristi


Rezultatul? 160 CP si promisiunea unei noi vizite, in curand, pentru o noua sesiune de chiptuning. De data asta, turbo pe motor. De asemenea, Cristi a optat si pentru inlocuirea sistemului de evacuare cu unul complet nou, de la Borla. Suspensia veche a fost inlocuita cu una FK, dupa care tot efortul s-a indreptat spre imbunatatirea liniei audio.

Nissan 100 NX by Cristi

Mai specific, Cristi a antifonat caroseria cu folie insonorizanta, totul pentru o mai buna rezonanta a sistemului. In total, acesta numara acum 2000RMS. Destul de multumitor, mai ales ca investitia este abia la inceput.

Nissan 100 NX by Cristi

Nu va ganditi ca in tot acest timp exteriorul a fost neglijat. Cristi a inlocuit aripile, spoilerele si pragurile cu altele noi, customizate - "cele vechi erau cam depasite de varsta", explica el. Curand dupa aceasta etapa si-au facut aparitia setul de jante cromate DOTZ pe 17'' si o vopsea noua, rosu perlat, care la lumina puternica isi schimba nuanta spre auriu.

Nissan 100 NX by Cristi

La inceput, totul a pornit din curiozitate. A vazut ca la altii se poate, deci a hotarat ca nu-i timp de pierdut si s-a apucat instant de treaba. Mai intai cu C200-le, acum cu Nissan-ul. " Nu sunt neaparat un fan inrait al marcii Nissan, pur si simplu a fost o masina care mi-a placut, atata tot", recunoaste astazi Cristi. E drept, nici nu iti trebuie mult sa te indragostesti de o masina cand in fiecare dimineata te trezesti, mananci, bei cafea si lucrezi cu gandul la tuning.

Nissan 100 NX by Cristi

Pe viitor, Cristi si-a propus sa "bifeze" si interiorul NX-ului, un upgrade la motorul - Stage II Turbo e inca in discutie, un kit LSD si, eventual, si o pereche de jante mai impozante, pe 20''. Asadar, cu siguranta nu e nici ultima intalnire, dar nici ultimul proiect inceput de Cristi. Felicitari!

Credit foto: sSorin

IMPORTANT: Daca ai cunostinta de o masina in care s-au investit multe ore de munca, pasiune si sacrificii sau chiar masina ta intruneste aceste conditii, nu ezita si trimite un e-mail la office@4tuning.ro! Imparte cu restul pasionatilor de tuning povestea din spatele proiectului tau, fa-ti masina vedeta pe 4Tuning!


Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (9) Poze Nissan 100 NX by Cristi
mai multe