ABT Sportsline modifica radical noul Audi Q7

ABT Sportsline modifica radical noul Audi Q7
  • Primul pachet de tuning destinat noului Audi Q7 vine de la ABT Sportsline
  • Absolut toate modificarile disponibile pentru moment vizeaza exteriorul SUV-ului
  • Meniul include prize cat casa, aripi uriase, patru evacuari si jante pe 22 inch
Distribuie pe Facebook

Iar prin modificari radicale nu ne referim decat la "simple" prize de aer cat casa, aripi laterale uriase, jante supradimensionate, plus alte cateva accesorii... nu intocmai subtile.

Nici pe tine nu a reusit sa te convinga design-ului noului Audi Q7? Ei bine, nu esti singurul aflat in aceasta postura. Pentru cei care nu au reusit inca sa digere stilul caracteristic celei de-a doua generatii a popularului SUV din Ingostadt, germanii de la ABT Sportsline au pregatit numeroase bunatati estetice.

Bunatati care schimba si transforma complet liniile, respectiv formele exterioare, spoilerului fata dotata cu prize uriase de aer si insertii de negru la nivelul partii centrale inferioare fiind doar inceputul.

Nu de alta, dar din meniul QS7 - asa cum si-au botezat germanii de la ABT Sportsline impunatoarea creatie, nu lipsesc nici aripi laterale uriase, ce ascund de-aceasta data jante in cinci spite duble si de dimensiuni mai mult decat generoase (10 x 22 inch, cu anvelope in marimea 305 / 30 R22, mai exact).

Primul pachet de tuning destinat noului Audi Q7 continua cu eleronul pentru plafon si spoilerul spate cu difuzor de aer inclus, sistemul de evacuare dotat cu patru tobe de esapament punand capat listei cu modificari.

Drept urmare, cei care sperau si la un plus de sarm interior vor fi nevoiti sa se orienteze in alte parti, acelasi lucru fiind valabil si atunci cand vine vorba despre imbunatatirile de ordin tehnic - stii si tu, cresterea performantelor in linie dreapta si la franare, reducerea garzii la sol si asa mai departe...

Acesta nu este insa singurul neajuns, germanii de la ABT Sportsline sarind si peste partea cu publicatul de informatii oficiale referitoare la costurile tratamentului QS7. Noroc cu Audi, care s-a grabit sa publice pretul de pornire al noului Q7: de la 60.900 euro.

Noul Audi Q7 by ABT Sportsline

Noul Audi Q7 by ABT Sportsline

Noul Audi Q7 by ABT Sportsline

Distribuie pe Facebook
mai multe