Carlsson restilizeaza noul Mercedes C-Class

Carlsson restilizeaza noul Mercedes C-Class
  • Carlsson ia la modificat noul Mercedes C-Class
  • Tunerul german ofera numeroase bunatati exterioare
  • Clientii pot opta si pentru cateva accesorii interioare
Distribuie pe Facebook

Nemultumiti de faptul ca noul Mercedes C-Class seamana nepermis de mult cu ultima generatie a limuzinei S-Class, germanii de la Carlsson s-au pus pe operat o restilizare serioasa a modelului de clasa medie din Stuttgart. Ce a iesit, ramane sa aflam din randurile si fotografiile de mai jos.

Pornind de la exterior, germanii de la Carlsson au completat liniile si formele caroseriei noului Mercedes C-Class cu numeroase detalii agresiv stilizate, prizele generoase caracteristice spoilerului frontal restilizat si grila radiatorului accesorizata acum cu numai o singura lamela dispusa orizontal jucand rolul de atractii principale.

Asta nu inseamna insa neaparat ca prelungirile atasate pragurilor laterale, difuzorul posterior ce incorporeaza cele doua tips-uri cu design unic ale evacuarii sau eleronul subtil destinat portbagajului vor trece complet neobservate. Nu, nici vorba de asa ceva, acelasi lucru fiind valabil, bineinteles, si pentru jantele din aliaj cu dimensiuni cuprinse intre 18 si 20 inch.

Mercedes C-Class by CarlssonMercedes C-Class by Carlsson

Mercedes C-Class by Carlsson

In ceea ce priveste meniul interior, lista cu bunatati include o combinatie de doua culori pentru pielea ce finiseaza scaunele fata si spate, respectiv fetele usilor, specialistii celebrei companii germane de tuning apeland, deloc surprinzator, si la cateva ornamente realizate din aluminiu si fibra de carbon pentru decorarea cockpitului ultimei generatii a modelului de clasa medie din Stuttgart.

Vestile bune se opresc, din pacate aici, si asta "datorita" faptului ca noul Mercedes C-Class de la Carlsson a fost lasat de izbeliste atunci cand a venit vorba de imbunatatirea aspectului tehnic, singurele modificari operate in acest sens constand intr-o simpla pereche de arcuri sport, ce promite reducerea garzii la sol cu aproximativ 30 de milimetri. Viitorii cumparatori vor avea insa la dispozitie, in perioada imediat urmatoare, si o suspensie ajustabila, de tip coilover.

Nu ar fi de exclus, de asemenea, sa vedem si cateva cresteri de putere pentru motorizarile diesel si pe benzina ale modelului de clasa medie din Stuttgart.

Mercedes C-Class by CarlssonMercedes C-Class by Carlsson

Mercedes C-Class by Carlsson

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (13) Poze Mercedes C-Class by Carlsson
mai multe