EXCLUSIV: Mansory se pregateste de Mercedes SLS AMG si Maserati GranTurismo

EXCLUSIV: Mansory se pregateste de Mercedes SLS AMG si Maserati GranTurismo
Recunoscut pentru creatiile sale nu tocmai subtile, tunerul german Mansory pregateste un tratament excentric pentru doua noi modele: Mercedes SLS AMG si, pentru prima oara, un model Maserati - Granturismo.
Distribuie pe Facebook

Noul Mercedes SLS AMG reprezinta o aparitie eleganta, insa lucrurile se vor schimba radical dupa ce supercarul din Stuttgart va primi tratamentul Mansory. Desi multe detalii nu se cunosc la acest moment, compania germana va opta cel mai probabil pentru un body kit opulent, un interior atent personalizat si multa fibra de carbon. De asemenea, un nou set de jante si o crestere de putere vor fi nelipsite din viitorul pachet de tuning.

Spre deosebire de Mercedes SLS AMG, Maserati GranTurismo nu se bucura intocmai de aceeasi atentie din partea tunerilor. Insa cu cei de la Mansory gata sa modifice coupe-ul italian, acest lucru pare ca nici nu mai conteaza. Noul GranTurismo nu va mai arata niciodata la fel dupa programul Mansory. Lista cu bunatati va include cel mai probabil aceleasi ingrediente ca si in cazul supercarului german, un nou body kit si accesoriile pentru interior fiind prezente pentru un rezultat complet. O crestere de putere este intotdeauna binevenita, in timp ce noile jante nu vor lipsi cu siguranta din meniu.

Cel mai probabil, cele doua noi creatii ale germaniilor de la Mansory vor fi prezente la Salonul Auto de la Paris, ce ia startul in luna octombrie .
Distribuie pe Facebook
mai multe