G-Power revine cu picioarele pe pamant si modifica... un BMW diesel

G-Power revine cu picioarele pe pamant si modifica... un BMW diesel
  • Cea mai noua creatie a germanilor de la G-Power are la baza BMW-ul 435d xDrive Coupe
  • Pachetul de tuning vizeaza atat partea tehnica, cat si aspectul vizual al masinii
  • Cea mai notabila imbunatatire o reprezinta totalul de 380 cai putere si 755 Newton-Metri
Distribuie pe Facebook

Cea mai noua creatie a germanilor de la G-Power nu doar ca nu porneste de la un BMW M, insa nici macar nu are la baza un suflet de benzinar.

Si asta pentru ca, spre deosebire de alte proiecte anterioare, specialistii celebrei companii de tuning din Autenzell si-au indreptat de-aceasta data intreaga atentie catre un model echipat cu propulsor turbodiesel.

Croita special pentru posesorii BMW-ului 435d xDrive Coupe, cea mai noua lista cu modificari de la G-Power graviteaza in jurul unei cresteri sanatoase de cuplu si putere, optimizarea unitatii de control avand ca rezultat final un total de 380 CP si 755 Nm.

Nu, oficialii celebrei companii de tuning din Autenzell nu s-au grabit sa anunte si performantele rezultate in urma acestui tratament, insa nu ar fi de mirare ca timpul necesar realizarii acceleratiei de la 0 la 100 km/h sa fi coborat acum pana la 4.5 secunde.

BMW 435d xDrive Coupe by G-Power

BMW 435d xDrive Coupe by G-Power

Stim, in schimb, ca limita de viteza de care sunt obligati sa se bucure posesorii BMW-ului 435d xDrive Coupe a fost complet inlaturata, viteza maxima de "numai" 250 de kilometri pe ora fiind acum doar o neplacuta amintire.

Trecand mai departe si ajungand la partea vizuala, tinem sa precizam inca de la bun inceput ca imbunatirile pregatite de germanii de la G-Power nu sunt la fel de imbucuratoare precum cele ce vizeaza departamentul tehnic.

Si asta pentru ca, vezi tu, se limiteaza la o simpla pereche de jante din aluminiu, al caror design in cinci spite duble si paintjob in doua culori nu va reusi sa creeze cine stie ce impact. Nu la fel de major precum pretul lor de 8.000+ euro.

Asadar, cel mai bine ramai la cresterea de cuplu si putere, care iti va scoate din buzunare putin peste 2.200 de euro. Daca tii insa neaparat sa optezi si pentru inlaturarea limitei de viteza, atunci afla ca nota de plata se va imbogati cu alti 795 de euro.

BMW 435d xDrive Coupe by G-Power

BMW 435d xDrive Coupe by G-Power

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (6) Poze BMW 435d xDrive Coupe by G-Power
mai multe