Pachetul complet de tuning DMC pentru Aventador costa $288.888. Fara masina!

Pachetul complet de tuning DMC pentru Aventador costa $288.888. Fara masina!
  • Puterea noua este de 988 cp
  • Jantele forjate si elemente din carbon sunt incluse
  • Numai kitul aerodinamic este 89.900 dolari
Distribuie pe Facebook

Cand te gandesti la tuning, nu te astepti niciodata ca acesta sa coste cat masina. Dar iata ca nemtii de la DMC tocmai au anuntat lansarea unui pachet de performanta care costa 288.888 de dolari. Adica... destul de mult.

Unele companii de tuning duc totul la extrem. Este si cazul nemtilor de la DMC care au anuntat ca sunt pregatiti sa va modifice masinile Lamborghini Aventador cu ajutorul unui pachet care costa nu mai putin de 288.888 de dolari. Si nu e vorba de 288 de dolari si 888 de centi, ci de 'doua sute optzeci si opt de mii, opt sute optzeci si opt de dolari'. Adica pretul unei vile in Primaverii sau in Pipera. Sau, de ce nu, un Aventador la mana a doua.

O masina noua costa dincolo de ocean 397.000 de dolari, adica... destul de aproape de ceea ce vor nemtii de la DMC pentru modificarile lor. Dar oare ce fac ei de banii astia? Motorul este convertit la unul twin-turbo cu un calculator nou, evacuare noua, interne noi, crescand astfel puterea de la cei 700 cp in varianta de fabrica la aproape 1000 de cp.

DMC Tuning

In pret mai intra si un set de jante din aliaj special, forjate pentru un plus de rezistenta, anvelope ultra performante, suspensie noua, modificari numeroase la interior, materiale si mai scumpe decat cele originale, elemente din fibra de carbon acolo unde nu era din fabrica, un volan nou si un kit aerodinamic din fibra de carbon, evident. Acesta este compus din bare fata si spate, o capota noua pentru motor, praguri si un eleron reglabil.

Numai pretul acestui kit aerodinamic costa mai mult decat un Porsche 911 Carrera nou, adica 89.990 de dolari. Evident, manopera nu este inclusa... dar transportul este acoperit de cei de la DMC.

Pesemne ca si tunerii au inceput, la fel ca si producatorii de masini scumpe care scot tot mai multe editii limitate pe piata care costa peste 1 milion de Euro fiecare, ca piata din Orientul Mijlociu este una importanta, la fel si cea din China. Adica acolo unde sunt cei mai multi bani. Numai arabii sau vreun miliardar chinez si-ar permite sa plateasca o asemenea suma ca sa-si modifice un Lamborghini, oricum extrem de rapid. Si daca ar vrea performanta, cu doar o cincime din bani, si-ar cumpara un Nissan GT-R pe care l-ar modifica la o putere de aproape 2000 cp. Oricum, cel mai probabil DMC isi va vinde in cele din urma pachetul pe bucati: cineva o sa cumpere kitul exterior, altcineva jantele si tot asa. Speram sa nu fi facut prea multe pe stoc, ca ne indoim de o cerere uriasa...

DMC Tuning

DMC Tuning

DMC Tuning

DMC Tuning

DMC Tuning

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (9) Poze DMC Tuning
mai multe
Publicat în categoria: Masini Tunate DATA PUBLICĂRII: 23 Septembrie 2014