Pare complet stock, insa ascunde sub capota 750 CP. Uite SUV-ul care pune pe fuga majoritatea Lamborghini-urilor

Pare complet stock, insa ascunde sub capota 750 CP. Uite SUV-ul care pune pe fuga majoritatea Lamborghini-urilor
  • Cel mai nou tuning destinat BMW-ului X5 M vine de la G-Power
  • SUV-ul german dispune acum de 750 CP si 980 Nm
  • Viteza maxima depaseste mai nou pragul celor 300 km/h
Distribuie pe Facebook

Ocupa un loc fruntas in topul celor mai performante SUV-uri ale planetei, insa odata ajuns pe mainile specialistilor G-Power... ei bine, noul BMW X5 M iese la vanatoare pe teritoriul supercarurilor.

Multe s-au spus si scris pana acum despre noul BMW X5 M, cea de-a doua generatie a SUV-ului bavarez de inalta performanta impresionand o lume intreaga cu specificatiile sale de ordin tehnic.

Lista cu atractii principale nu se sfarseste insa odata cu timpul de doar 4.2 secunde din dreptul sprintului 0 - 100 km/h sau viteza maxima limitata la 250 de kilometri pe ora, vestile bune continuand cu... propulsorul V8 ascuns sub capota.

Propulsor care, multumita celor doua turbine supradimensionate din dotare, a reusit sa starneasca atentia tuturor marilor companii de tuning si sa-i aduca noului BMW X5 M fel si fel de upgrade-uri.

BMW X5 M de 750 CP

Inclusiv un pachet cu 750 CP si 980 Nm, cea de-a doua generatie a SUV-ului bavarez de inalta performanta depasind astfel chiar si un Lamborghini Aventador LP700-4 din punctul de vedere al cifrelor, respectiv numerelor din dotare.

Tot printre motivele de lauda ale noului BMW X5 M de la G-Power se inscriu si viteza maxima de peste 300 de kilometri pe ora, respectiv timpul de numai 11.5 secunde din dreptul sprintului 0 - 402 metri.

Exceptand turbinele crescute in dimensiuni, sistemul de evacuare din titan si unitatea de control Bi-Tronik 2 V3, cea de-a doua generatie a SUV-ului bavarez de inalta performanta s-a mai ales si cu o suspensie de tip coilover GX6M-RS.

Cat despre partea estetica, ei bine... dupa cum precizam si anterior, noul BMW X5 M de la G-Power pare complet stock, jantele forjate in cinci spite duble si pe 23 inch fiind singura modificare vizuala notabila.

Revenind acum la cei 750 CP si 980 Nm anterior mentionati, valorile cu pricina reprezinta doar varful aisberg-ului, posesorii celei de-a doua generatie a SUV-ului bavarez de inalta performanta putand opta si pentru numai 700 ori chiar 650 CP.

BMW X5 M de 750 CP

BMW X5 M de 750 CPBMW X5 M de 750 CP

BMW X5 M de 750 CP

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (21) Poze BMW X5 M de 750 CP
mai multe
Publicat în categoria: Masini Tunate DATA PUBLICĂRII: 27 Iunie 2016