Perfect pentru autostrada: Noul ABT S6 Avant are 550 CP si prinde 290 km/h

Perfect pentru autostrada: Noul ABT S6 Avant are 550 CP si prinde 290 km/h
  • ABT Sportsline modifica noul Audi S6 Avant
  • Valorile maxime numara acum 550 CP si 680 Nm
  • Pachetul de tuning vizeaza si aspectul estetic
Distribuie pe Facebook

Nimeni nu s-a plans pana acum de cifrele si numerele noului Audi S6 Avant, insa acest lucru nu i-a impedicat pe germanii de la ABT Sportsline din a veni cu un plus de putere si performanta pentru ultima generatie a super-break-ului din Ingolstadt.

Botezat sugestiv ABT S6 Avant, cel mai nou proiect de tuning al companiei ABT Sportsline are la baza ultimul Audi S6 Avant si ne intampina cu numeroase imbunatatiri de ordin tehnic si estetic.

Cum ornamentele din fibra de carbon atasate atat oglinzilor laterale, cat si eleronului destinat portbagajului sau jantele din aliaj servite intr-o combinatie 20 / 21 inch nu mai reprezinta nici un mister pentru nimeni, calcam pedala la podea si ne grabim sa precizam ca inclusiv departamentul interior dispune de cateva modificari.

Nu logo-ul (iluminat) ABT atasat butonului start-stop, LED-urile ce indica momentul perfect pentru schimbarea viteze sau covorasele branduite cu identitatea celebrei companii germane de tuning sunt insa atractiile principale intalnite, rolul in cauza revenindu-i "comutatorului" ce se ocupa cu actionarea suspensii pneumatice si coborarea garzii la sol cu pana la 20 de milimetri.

Odata lipit de asfalt, noul ABT S6 Avant se poate apuca serios de treaba: 550 CP si 680 Nm dezvolta acum V8-ul bi-turbo prezent la datorie, viteza maxima urcand astfel pana la 290 km/h.

Nu avem inca si din pacate nici un fel de idee cu privire la modul in care a evoluat timpul necesar realizarii acceleratiei de la 0 la 100 kilometri pe ora, joaca de-a necunoscutele continuand si atunci cand vine vorba despre pretul pachetului de tuning.

In schimb, putem afirma ca pachetul de performanta din spatele celui mai nou proiect de tuning al companiei ABT Sportsline poate fi comandat, deloc surprinzator, si de posesorului noului Audi S6 Sedan, dar si de fericitii proprietari ai sportback-ului A7.

Noul Audi S6 Avant by ABT Sportsline

Noul Audi S6 Avant by ABT Sportsline

Distribuie pe Facebook
mai multe