Porsche Panamera by Project Kahn - Aproape de perfectiune

Porsche Panamera by Project Kahn - Aproape de perfectiune
Lansat pe piata in cursul anului 2009, primul sedan din istoria moderna a germanilor de la Porsche a creat un val de nemultumiri "datorita" aspectului sau exterior, fanii constructorului din Stuttgart fiind contrariati de designul partii spate a modelului Panamera.
Distribuie pe Facebook

Lucrurile sunt pe cale sa se rezolve insa, oficialii Porsche fiind pregatiti sa introduca in scena o noua versiune a modelului Panamera, ce va debuta odata cu editia din acest an a Salonului Auto de la Shanghai. Cei care au pus deja mana pe un exemplar al super-sedan-ului din Stuttgart pot opta in schimb pentru un tratament exterior - interior marca Project Kahn, tratament ce aduce automobilul german in patru usi cu un pas mai aproape de perfectiune.

Porsche Panamera by Project Kahn

Intr-o alta ordine de idei, modelul Porsche Panamera se remarca in varianta Project Kahn printr-un plus de eleganta si agresivitate, plus rezultat prin combinarea extensiilor impozante atasate aripilor laterale cu eleroanele remarcabile proaspat instalate atat la nivelul plafonului, cat si la nivelul capotei portbagajului.

Porsche Panamera by Project Kahn

De asemenea, super-sedan-ul german s-a mai ales la exterior si cu un set de patru tips-uri cu design unic, atingerea finala fiind adusa in cele din urma de jantele pe 22 inci livrate in compania unei suspensii mai joase cu cateva zeci de milimetri.

Porsche Panamera by Project Kahn

La nivel de interior, celebra companie britanica de tuning a optat pentru numeroase insertii de piele, servite impreuna cu accente de alcantara, ornamente finisate in lemn piano black si cusaturi realizate in forma de carouri.

Porsche Panamera by Project Kahn

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (7) Poze Porsche Panamera by Project Kahn
mai multe