BORBET primeste premiul Innovation Award 2014

BORBET primeste premiul Innovation Award 2014
Targul REIFEN MESSE de la Essen este specializat pe jante auto. Si aici sunt prezenti toti producatorii de renume, inclusiv Borbet. Marca a primit un premiu important in materie de inovatii.
Distribuie pe Facebook

Produsele noi ale marcii BORBET nu au fost singurele lansate de marca in cadrul targului de la Essen. Compania a folosit prilejul oferit de salonul de profil auto pentru a prezenta relansarea site-ului sau web complet modernizat cu o multitudine de functionalitati si caracteristici noi si interesante. Vizitatorii online ai noului site web BORBET se vor bucura de un design atractiv, navigare directa si facila si un nivel general usor de utilizat. Configuratorul de roti 3D si sistemul integrat de magazin online sunt doar doua dintre atractiile noului site care ii invita pe vizitatorii online sa arunce o privire si sa navigheze pe site.

Cealalta atractie a saptamanii a fost a fost primirea premiului Innovation Award 2014 de catre producatorul geman de jante BORBET.

Marca BORBET este cunoscuta pentru design-urile sofisticate si procesele de fabricatie inovatoare. Aceasta a fost recunoscuta de catre juriul de specialitate, care a apreciat BORBET pentru procesul sau unic de productie numit NatureWheel cu premiul Innovation Award la categoria Conservarea Mediului si Resurselor.

Premiile Innovation Award sunt prezentate de Messe Essen si BRV, principala asociatie profesionala in industria de anvelope si jante din Germania, pentru produse noi, servicii si procese exceptionale si inovatoare. Juriul este alcatuit din reprezentanti din mediul industriei, afacerilor, comertului si presei, cu nicio afiliere la vreun producator anume. Procesul NatureWheel al BORBET a fost apreciat in unanimitate de juriu pentru faptul ca reprezinta un management inovator al mediului.

Ceremonia de decernare si prezentarea trofeului au avut loc in timpul ceremoniei oficiale de deschidere a targului REIFEN 2014, in data de 26 mai, cu politicieni de frunte ai UE, incluzandu-l pe Jean-Claude Juncker, care a tinut un discurs in calitate de invitat. Acest premiu recunoscut la nivel mondial este privit ca un etalon si indicator al actiunii inovatoare in cadrul industriei globale de anvelope si roti. Dupa primirea "Oscarului" industriei, trofeul a fost prezentat la standul expozitiei BORBET pentru a fi admirat de vizitatori si echipa BORBET.

Jante Borbet

Jante Borbet

Jante Borbet

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Piese Tuning DATA PUBLICĂRII: 6 Iunie 2014