Dacia Duster 2017: avem SINGURA poza reala cu interiorul noului SUV romanesc!

Dacia Duster 2017: avem SINGURA poza reala cu interiorul noului SUV romanesc!
  • Dacia Duster se va lansa in toamna
  • Claxonul noului Duster va fi pe airbagul volanului
  • Noul Duster 2017
Distribuie pe Facebook

Toata lumea vrea sa stie cum arata noul Duster care va debuta, cel mai probabil, in aceasta toamna la Salonul Auto de la Paris. Dar pana acum au aparut pe internet numai poze virtuale si poze cu masini model din prima generatie camuflate. Iata insa cum arata viitorul Duster in realitate, cel putin, la interior.

Singura poza reala cu Dacia Duster 2 care se va lansa in aceasta toamna sau cel tarziu anul viitor este cea de mai jos. SI AM APRECIA DORITORII DE IMPRUMUT SA MENTIONEZE SURSA. Poate ca nu spune mare lucru pentru un ochi neavizat, insa, de fapt, lucrurile stau altfel. Deoarece o simpla poza cu un volan vine incarcata cu o intreaga poveste. Una de succes, marca Dacia.

Din aceasta poza facuta la bordul noului Duster 2018 (obtinuta dintr-o sursa secreta) ne putem da seama ca marca romaneasca s-a maturizat. Si ca noua generatie este mai cizelata, mai eleganta si mult mai bine realizata. Cu un volan complet nou, imbracat in piele, cu o forma inedita a airbagului si cu noi comenzi pozitionate pe spitele laterale. Din poza se vede ca si viitoarea generatie va avea pilot automat, cel mai probabil in varianta standard, dar si ca, acolo unde sunt locuri libere langa aceste butoane, clientii isi vor putea monta si alte dispozitive.

Dacia Duster 2017 - poza interior

Pe langa noul volan cu 4 spite, Dacia mai are o noutate pentru Duster. De fapt, pentru intreaga gama de automobile. O veste a ajuns la urechile noastre, cum ca, in cele din urma, din 1969 incoace, vom vedea prima Dacie cu claxonul pozitionat direct pe volan, nu pe maneta din stanga. Sa fie asta cel mai mare pas inainte facut de marca romaneasca??

Sa spunem ca avem si o poza cu exteriorul noului Duster 2. Cel nou, model 2017. Necamuflat si fara interventii virtuale. Pe care, pentru moment, o tinem la saltea. Pentru ca socul unui Duster nou, nemaivazut pana acum de nimeni, niciodata, este prea mare. Si nu ne putem asuma precomenzile pe care le primeste Dacia pentru noul model de Duster, un SUV cu adevarat modern, european, care va transforma masina romaneasca, fara indoiala, in cel mai bine vandut model de autoturism de pe continent. Unde mai pui ca noi nu primim comision din vanzari? :)

Asadar, la prima vedere, cum ti se pare ca evolueaza marca romaneasca Dacia?

Distribuie pe Facebook
mai multe