Momentul in care un urs rupe, din greseala, usa unui Lamborghini de 640 de cai. Video

Momentul in care un urs rupe, din greseala, usa unui Lamborghini de 640 de cai. Video
  • Momentul in care un urs rupe, din greseala...
  • ... usa unui Lamborghini de 640 de cai. Video
Distribuie pe Facebook

O inregistrare care surprinde momentul in care un pui de urs rupe usa unui Lamborghini Huracan Performante a fost publicata, recent, pe Instagram. Filmarea cu pricina a reusit sa adune, pana acum, aproape 150.000 de vizualizari si peste 3.500 de comentarii.

Indiferent ca este vorba despre caine sau pisica, animalul de companie preferat al europenilor arata complet diferit de cel al persoanelor din Orientul Mijlociu, acolo unde la mare cautare sunt leii, tigrii si - aparent, ursii. Un urs domesticit reprezinta, de altfel, si subiectul principal al urmatorului material video - respectivul mamifer fiind surprins, mai mult sau mai putin intamplator, fix in clipa in care rupe usa unui Lamborghini Huracan Performante cu motor V10 de 5.2 litri si 640 de cai putere.

Daca mai trebuia precizat, filmarea cu pricina a fost publicata imediat pe pagina de Instagram a proprietarului masinii si animalului si, asa cum mentionam si anterior, in randurile de mai sus, a reusit sa adune aproape 150.000 de vizualizari. Dar si un numar de circa 3.544 de comentarii, printre altele.

Distribuie pe Facebook
mai multe