Premiul pentru sectorul din Bucuresti cu cele mai proaste drumuri se duce la...

Premiul pentru sectorul din Bucuresti cu cele mai proaste drumuri se duce la...
  • Sectorul 2 este considerat sectorul cu cele mai proaste drumuri
  • Dupa terminarea iernii a inceput si dezastrul pe asfalt
  • Soferii sunt nevoiti sa circule pe sina de tramvai pe Sos. Pantelimon
Distribuie pe Facebook

Ajunge sa faci o simpla plimbare prin Bucuresti ca sa-ti dai seama ca soferii care circula prin acest oras sunt niste eroi. Locurile de parcare sunt complet absente, mitocania unor specimene care se considera soferi este fara limite, iar numarul santierelor care o taraganeaza de ani buni este in crestere. Mai adaugam terminarea iernii care a lasat in urma gropi uriase si tabloul este complet.

Nu stim altii cum sunt, dar noi circulam destul de des prin sectorul 2. Mai exact, de la Piata Iancului spre Cora Pantelimon. Una dintre cele mai aglomerate zone ale capitalei, totodata si cea in care santierul este o poveste fara sfarsit. Dar pe langa santierul care ii obliga pe soferi sa mearga numai pe sina de tramvai sau la inghesuiala pe un singur rand, mai sunt si "reparatiile" penibile realizate de Administratia Strazilor.

In spatele Pietei Obor, pe linia de tramvai, astazi erau cativa "Dorei" care asfaltau. Dar nu cu utilaje, ci cu lopata. O masina cu o remorca dotata cu un sistem incalzit de reciclare a asfaltului era oprita, evident pe prima banda, la intersectia Soseaua Pantelimon cu Bd. Ferdinand 1. Din remorca plina de asfalt cald luau Doreii mei cu lopata si puneau in fiecare groapa, dupa care o batatoreau tot cu lopata. Nu astepta nimeni sa se usuce amestecul, plecau mai departe si masinile treceau peste lucrare. Evident, peste o saptamana, nu trebuie sa ne mire daca aceasta reparatie mirobolanta facuta din banii nostri se va transforma in pietris.

Neculai Ontanu, primarul sectorului 2, nu face nimic pentru soferi. Dar nimic! Motiv pentru care noi spunem cu mana pe inima ca sectorul 2 are cele mai praf drumuri din Bucuresti. Soseaua Colentina are acelasi asfalt ca acum 15 ani. Strada Barbu Vacarescu e plina de santuri si gropi, are acelasi asfalt de 150 de ani. Iar cea mai importanta legatura a centrului cu estul orasului, Soseaua Pantelimon, este un santier urat, jegos si complet dezorganizat. Mai adaugam si lucrarea de la Iancului care nu se mai termina, si ajungem la o singura concluzie: daca circuli in sectorul 2 cu masina, inarmeaza-te cu mare rabdare si multi nervi. Pentru ca autoritatile parca fac special ca sa-si bata joc de noi.

Acum ca ne-am spus parerea personala, am vrea sa o ascultam si pe a ta. Stim ca mai sunt santiere in sectorul 4, peste Dambovita, acolo unde o firma care a inceput pasajul si-a luat banul, dupa care a disparut in neant, dar acum se ocupa alta firma care face treaba mai buna se pare, sunt santiere care incep curand si la Piata Romana, la Piata Presei Libere sau in Militari. Insa dezorganizare mai mare si o bataie de joc fata de soferi ca in sectorul 2, noi nu am intalnit.

Dar poate gresim noi, poate suntem subiectivi si la tine in sector este mai grava situatia. Poate ca faci parte din ghinionistii care locuiesc pe o strada neasfaltata, ca in Evul Mediu, o strada din acelea pe care le da la stiri pline de noroi dupa cea mai mica ploaie. Atunci problemele semnalate de noi in sectorul 2 sunt pistol cu apa. Asadar, spune-ne si tu in care sector crezi ca sunt cele mai proaste drumuri din Bucuresti.

Sondaj

In ce sector sunt cele mai proaste drumuri din Bucuresti?

Distribuie pe Facebook
mai multe