Altfel de subwoofer. RockfordFosgate IBeam.

Altfel de subwoofer. RockfordFosgate IBeam.
Exista si masini care chiar daca sunt mari nu ofera loc si pentru un...subwoofer. Nici pentru alea pe care le consideram mici. Noua "jucarie" de la RockfordFosgate se numeste IBeam si este o solutie Plug&Play, fiind considerat un traductor tactil. Adica n
Distribuie pe Facebook
Exista si masini care chiar daca sunt mari nu ofera loc si pentru un...subwoofer. Nici pentru alea pe care le consideram mici. Noua "jucarie" de la RockfordFosgate se numeste IBeam si este o solutie Plug&Play, fiind considerat un traductor tactil. Adica nu e un subwoofer conventional.

Puterea de lucru este de 250W, raspunsul in frecventa e de 20-800 Hz, iar usurinta instalarii e garantata din cauza dimensiunilor reduse.

IBeam poate fi folosit si alaturi de un subwoofer conventioanal, modul sau de lucru fiind putin diferit. Acesta energizeaza selectiv cortexul auditiv fara sa presurizeze aerul, transmitand informatia sonora prin rute de stimulare directa :idea: (traducere din limba engleza, deci exista sanse sa nu fie intocmai asa). Deci, cum spuneam, nu are legatura cu un subwoofer conventional.

Ideea e ca a fost facut deja disponibil iar noi il asteptam in probe, ca sa ne si sa va lamurim mai bine.
Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Alte articole DATA PUBLICĂRII: 26 Februarie 2009