Am inceput pregatirile pentru sezonul 2009!

Claudiu David si Mihaela Beldie au decis sa nu mai participe la ultimele trei etape din Campionatul de Raliuri al Romaniei din cauza lipsei unui partener principal. 22 puncte. Locul 5 in clasamentul general. O victorie. Doua clasari pe treapta a doua a po
Distribuie pe Facebook
  • Final de sezon mai devreme cu trei etape
  • Restart in 2009
Claudiu David si Mihaela Beldie au decis sa nu mai participe la ultimele trei etape din Campionatul de Raliuri al Romaniei din cauza lipsei unui partener principal.

22 puncte. Locul 5 in clasamentul general. O victorie. Doua clasari pe treapta a doua a podiumului. Doua abandonuri din motive tehnice. Acesta este bilantul, dupa primele 5 etape din Campionatul de Raliuri al Romaniei pentru echipajul Claudiu David/Mihaela Beldie. Datorita problemelor financiare si a lipsei unui partener principal, echipajul a decis sa se retraga din actualul sezon. Am avut un sezon bun pana acum si cred ca puteam termina pe unul din primele doua locuri in clasamentul general la sfarsit de an, a spus Claudiu David.

Pentru Claudiu David pregatirile pentru sezonul 2009 au inceput deja de acum. Nu vreau sa renunt la curse pentru ca ele sunt viata mea. Am inceput sa caut parteneri pentru sezonul 2009 si sunt sigur ca totul va fi mult mai bine anul viitor. As vrea sa le multumesc tuturor celor care m-au sustinut pentru a participa anul acesta la cinci etape din competitia interna. Nu s-a putut mai mult, dar asta nu inseamna ca vom renunta la tot ceea ce am construit pana acum, a completat Claudiu David.

In 2008, echipajul Claudiu David/Mihaela Beldie a fost sustinut de Vodafone Romania, Volksbank Leasing, Wrth, KMK, Vila Panda, Auto Strak Center, Topp Cars Ungaria, Institutul National de Cercetare pentru Sport, Clinica Dr. Tiron si Motors TV.
Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Alte articole DATA PUBLICĂRII: 27 August 2008