Audi pregateste R8 GT3

Audi pregateste R8 GT3
Divizia motorsport de la Audi planuieste sa lanseze o versiune de peste 500 de cai putere a lui R8 care va alerga in cursele de GT3. Noua masina a fost proiectata pentru echipele private si se incadreaza in regulamentul pentru productia de baza a unui mod
Distribuie pe Facebook
Divizia motorsport de la Audi planuieste sa lanseze o versiune de peste 500 de cai putere a lui R8 care va alerga in cursele de GT3. Noua masina a fost proiectata pentru echipele private si se incadreaza in regulamentul pentru productia de baza a unui model GT3, putand acum sa participe in competitiile nationale si internationale.

Pentru ca normele GT3 interzic folosirea tractiunii integrale, Audi R8 dispune de tractiune spate si vine cu o noua cutie de viteze secventiala cu sase trepte. Suspensia este aproape stock, in timp ce partea aerodinamica a fost schimbata, bolidul beneficiind acum de spoilere redesenate si un eleron imens. Audi R8 GT3, cu numele de proiect "R16", va intra pe pista la cursele din sezonul 2009 si va fi construit la fabrica din Gyor, Ungaria.
Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Alte articole DATA PUBLICĂRII: 27 August 2008