Echipaj 99: Vrem podiumul !

Echipajul 99, Edwin Keleti /Victor Ponta, pleaca in Raliul Tara Barsei Seat Mobil 1 hotariti sa cistige prima treapta a podiumului in Cupa Dacia Ursus. Dupa abandonul din Raliul Sibiului Pirelli, cei doi stiu ca nu au voie sa mai faca nici o grese
Distribuie pe Facebook
Echipajul 99, Edwin Keleti /Victor Ponta, pleaca in Raliul Tara Barsei Seat Mobil 1 hotariti sa cistige prima treapta a podiumului in Cupa Dacia Ursus. Dupa abandonul din Raliul Sibiului Pirelli, cei doi stiu ca nu au voie sa mai faca nici o greseala in cursa de la sfirsitul acestei saptamini.

Edwin Keleti e decis sa urce impreuna cu Victor pe prima treapta a podiumului Cupei Dacia Ursus: Este un raliu foarte frumos care are citeva probe superbe in zona Covasna. Suprafata de rulare este excelenta si avem o mare varietate de viraje. Exista si probe lungi, de 25-30 de kilometri in care echipajele vor fi puse la grea incercare si va trebui sa gasim ritmul potrivit pentru a invinge aici. E clar: pentru noi victoria ramine obiectivul principal pentru ca trebuie sa transam lupta pentru prima pozitie in cadrul cupei Dacia Ursus. La Sibiu a fost singura data cind am gresit si cind adversarii nostri directi au profitat de acest lucru. Aici la Brasov sint sigur ca daca nu gresim nu vom avea nici o problema in a cuceri podiumul.

Victor Ponta este bucuros ca a revenit la raliuri dupa experienta caniculara de la Bucharest City Challenge : Dupa experienta interesanta de la Bucharest Challenge am venit cu mare placere la Brasov ca sa regasesc temperaturi mai normale in masina de concurs si sportivitatea cu care eu am fost invatat la curse. Sint optimist si de abia astept sa inceapa raliul. Probele sint foarte frumoase in ceea ce priveste configuratia, foarte bune, total diferite fata de ce am intilnit la Sibiu. Trebuie sa ne concentram si sa nu gresim.

Raliul Tara Barsei Seat Mobil 1 se va desfasura in zilele de simbata si duminica ( 30-31 august 2008 ) fiind cea de-a VI-a etapa din calendarul acestui an al Campionatului National de Raliuri Dunlop. Raliul are opt probe speciale insumind 143,4 kilometri.

In deschidere, vineri dupa-amiaza (29 august) organizatorii au pregatit separat spectacolul Brasov Rally Show. Un eveniment in care toate masinile inscrise la acest raliu pot fi vazute la lucru pe arena Ion Tiriac din localitate incepind cu ora 17.00. Ziua de simbata va fi prima si cea mai grea zi a raliului. Echipajele vor alerga in Covasna, de doua ori pe bucla Barcani-Comandau-Zabratau, in total 100 de kilometri contra-cronometru. Duminica se vor parcurge cele doua probe din apropierea Predealului: Sacele si Azuga.

In sezonul 2008 Edwin si Victor sint sprijiniti de Dacia Service Cluj, singurul dealer Dacia din tara care sustine integral o masina de Cupa, alaturi de Aauto Equip, Formatis si Omniasig. Edwin Keleti si Victor Ponta au in acest moment 35 de puncte in clasamentul Cupei Dacia Ursus dupa 5 etape disputate din calendarul sezonului 2008.
Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Alte articole DATA PUBLICĂRII: 28 August 2008