Mercedes-Benz C320 CDI 4Matic by Kicherer

Mercedes-Benz C320 CDI 4Matic by Kicherer
Nu o fi Kicherer la fel de cunoscut ca Brabus sau MTM, insa tunerul german are tendinta de a proiecta unele dintre cele mai elegante si agresive kit-uri din industrie - mai ales cand vine vorba de modelele Mercedes-Benz. Ultimele creatii ale celor de la K
Distribuie pe Facebook
Nu o fi Kicherer la fel de cunoscut ca Brabus sau MTM, insa tunerul german are tendinta de a proiecta unele dintre cele mai elegante si agresive kit-uri din industrie - mai ales cand vine vorba de modelele Mercedes-Benz. Ultimele creatii ale celor de la Kicherer au la baza modele ca SL63 AMG si CLK63 AMG Black Series insa acum tunerul a lansat deoparte masinile sport si a lansat un pachet pentru C-Class Estate, mai exact C320 CDI 4Matic.

Pentru motorul V6 de 3.0 litri, Kicherer ofera o crestere de putere de la 224 cai putere si 510 Nm pana la 265 cai putere si 600 Nm, acest upgrade ajutand masina sa accelereze acum de la 0 la 100 km/h in mai putin de 6.7 secunde. Designul exterior este completat de un bodykit AMG, o suspensie care micsoreaza garda la sol si jante din aliaj pe 19 inci, in timp ce la interior Kicherer ofera piele in doua culori si volan in combinatie piele/lemn.
Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (10) Poze Mercedes-Benz C320 CDI 4Matic by Kicherer
mai multe
Publicat în categoria: Alte articole DATA PUBLICĂRII: 29 August 2008