Mercedes G55 AMG by Hamann

Mercedes G55 AMG by Hamann
Iata ca SLR Volcano nu mai este sigurul model Mercedes modificat de Hamann, tunerul german oferind o serie de modificari si pentru SUV-ul G55 AMG. In ceea ce priveste exteriorul masinii, G55 AMG by Hamann vine cu un nou spoiler fata ce contine LED-uri, u
Distribuie pe Facebook
Iata ca SLR Volcano nu mai este sigurul model Mercedes modificat de Hamann, tunerul german oferind o serie de modificari si pentru SUV-ul G55 AMG.

In ceea ce priveste exteriorul masinii, G55 AMG by Hamann vine cu un nou spoiler fata ce contine LED-uri, un spoiler spate cu difuzor inclus, prize de aer pentru capota, eleron pentru plafon, dar si extensii pentru aripi. Pentru clientii mai pretentiosi, tunerul german a pregatit un set format din 13 piese realizate din fibra de carbon. In plus, masina poate fi echipata si cu noi jante, cu dimensiuni cuprinse intre 20 si 24 inci. Pentru interior Hamann ofera un volan sport, un set de pedale din aluminiu, covorase, praguri cu logo-ul companiei sau un set format din 24 de piese realizate din fibra de carbon.

Si asta nu este tot. Tunerul german s-a ocupat si de motorul V8, oferind astfel o crestere de aproximativ 35 CP si 100 Nm. Si daca nu este de ajuns, Hamann a pregatit si o versiune mai puternica, de 600 cai putere si 782 Nm. Aceasta poate accelera de la 0 la 100 km/h in doar 5.1 secunde, in timp ce viteza maxima este de 261 km/h.
Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Alte articole DATA PUBLICĂRII: 27 Februarie 2009