O.CT Audi S3 - 550 CP si RWD

O.CT Audi S3 - 550 CP si RWD
A trecut ceva vreme de cand nu am mai auzit nimic de tunerul O.CT insa cu siguranta acesta stie sa faca o impresie buna atunci cand anunta ceva nou. Ultima creatie a tunerului din Austria este un Audi S3 modificat excesiv care a fost transformat intr-o be
Distribuie pe Facebook
A trecut ceva vreme de cand nu am mai auzit nimic de tunerul O.CT insa cu siguranta acesta stie sa faca o impresie buna atunci cand anunta ceva nou. Ultima creatie a tunerului din Austria este un Audi S3 modificat excesiv care a fost transformat intr-o bestie cu tractiune spate.

In afara de trecerea de la tractiunea integrala la cea spate, O.CT a inlocuit si motorul 1.8 turbo de 210 cai putere cu unul V6 twin-turbo de 2.7 litri care dezvolta nu mai putin de 550 cai putere. Tunerul austriac a dotat exteriorul masinii cu un wide bodykit care include spoilere mai largi, in timp ce la interior a adaugat elemente din fibra de carbon, scaune tip scoica, un nou volan si noi instrumente de bord.

Chiar daca aceasta versiune este unicata si a fost creata mai mult pentru demonstratii si show-uri, tunerul austriac nu ar spune nu unor posibile comenzi din partea publicului.
Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (12) Poze O.CT Audi S3 - 550 CP si RWD
mai multe
Publicat în categoria: Alte articole DATA PUBLICĂRII: 27 August 2008