Porsche anunta doua RS Spyder in competitia Le Mans

Porsche anunta doua RS Spyder in competitia Le Mans
Divizia Porsche Motorsport a anuntat ca va aduce doua masini Porsche RS Spyder in cursa de 24h de la Le Mans ce se va tine in luna iunie. Masinile vor fi folosite de doua echipe: una japoneza NAVI Team Goh si una daneza Essex Squad. Porsche ii va aduce s
Distribuie pe Facebook
Divizia Porsche Motorsport a anuntat ca va aduce doua masini Porsche RS Spyder in cursa de 24h de la Le Mans ce se va tine in luna iunie. Masinile vor fi folosite de doua echipe: una japoneza NAVI Team Goh si una daneza Essex Squad.

Porsche ii va aduce si pe pilotii Sascha Maassen din Germania si Emmanuel Collard din Franta pentru a asista echipele. Impreuna, ei spera sa repete performanta de anul trecut obtinuta de RS Spyder (dubla victorie) in clasa LMP2. Maassen a fost unul din pilotii cursei de anul trecut si in acest an va face echipa cu pilotul japonez de Le Mans Seiji Ara si pilotul de Formula 3 Keisuke Kunimoto. Ca echipa - NAVI Team Goh - ei vor participa cu acelasi Porsche RS Spyder modificat de Van Merksteijn Motorsport ce le-a adus noroc anul trecut. Masina beneficiaza de un motor V8 de 3.4 litri a carui putere a fost micsorata de la 476 cp la 440 cp din cauza restrictionarilor de aer din Le Mans. In ceea ce priveste echipa Essex, Collard va colabora cu danezii Casper Elgaard si Kristian Poulsen. Impreuna ei au obtinut anul trecut locul 2 in clasa LMP2.

Cursa de 24 de ore de la Le Mans se va desfasura intre 13 si 14 Iunie 2009.

Sursa: Porsche
Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Alte articole DATA PUBLICĂRII: 27 Februarie 2009