Uita complet de Tesla! Volkswagen prezinta oficial noul ID.2all, electrica de 226 de cai si numai 25.000 de euro. Cum arata in realitate

Uita complet de Tesla! Volkswagen prezinta oficial noul ID.2all, electrica de 226 de cai si numai 25.000 de euro. Cum arata in realitate
  • Uita complet de Tesla!
  • Volkswagen prezinta oficial noul ID.2all, electrica de 226 de cai si numai 25.000 de euro
  • Cum arata in realitate
Distribuie pe Facebook

Seria vestilor bune continua, mai mult sau mai putin surprinzator, cu un sprint de la 0 la 100 de kilometri pe ora in mai putin de 7.0 secunde.

Prezentata publicului larg cu doar sapte zile in urma - chiar la inceputul acestui an, cea mai noua masina de la Volkswagen stie, cu siguranta, cum sa impresioneze. Botezat simplu, dar sugestiv ID.2all, respectivul concept - care anunta o electrica cu un pret de vanzare mai mic de 25.000 de euro, se remarca in special prin design-ul extrem de atractiv al caroseriei cu o lungime de numai 4.050 de milimetri, insa nici blocurile optice intrerupte de logo-ul companiei producatoare sau jantele din aliaj cu diametrul generos de 20 de inch nu vor trece complet neobservate; dimpotriva, am putea spune si nu am gresi cu nimic.

De cealalta parte a portierelor, la interior, meniul caracteristic modelului mentionat inclusiv anterior, in paragraful de mai sus, debuteaza cu un numar de doua display-uri color - unul instalat in spatele volanului sport, cu trei spite, plus parte inferioara plata, altul in centrul panoului de bord, pentru afisarea tuturor detaliilor vitale, lista atractiilor principale cuprinzand, totodata, multiple spatii inteligente de depozitare, comenzi fizice etc; daca vine vorba, in schimb, despre fisa cu specificatii tehnice, un motor cu puterea de 226 CP, livrata rotilor de pe puntea fata, va rezolva ecuatia 0 - 100 km/h in mai putin de 7.0 secunde, dezvaluie primele informatii oficiale.

Distribuie pe Facebook
mai multe