Constructia parcului de Formula 1 din Dubai se amana

Constructia parcului de Formula 1 din Dubai se amana
Developer Union Properties, unul dintre cei mai mari dezvoltatori imobiliari din Emiratele Arabe Unite, a oprit constructia parcului tematic de Formula 1 din Dubai, amanand astfel deschiderea oficiala programata pentru sfarsitul anul
Distribuie pe Facebook
Criza e pe bune. Ea s-a aciuat acum chiar si pe langa cei mai bogati si prosperi dintre noi.

Developer Union Properties, unul dintre cei mai mari dezvoltatori imobiliari din Emiratele Arabe Unite, a oprit constructia parcului tematic de Formula 1 din Dubai, amanand astfel deschiderea oficiala programata pentru sfarsitul anului 2009.
F1-X (asa cum este cunoscut proiectul) se afla acum, cat timp cititi voi acest articol, la jumatatea constructiei. ntr-un comunicat oficial, Union Properties a anuntat ca board-ul companiei a inghetat proiectul cel putin pana in 2010 din cauza recesiunii globale.
Parcul este programat sa gazduiasca un hotel, un muzeu de Formula 1, precum si replici ale circuitelor de F1 din intreaga lume, simulatoare si rollercoastere.
Rezultatele financiare ale Union Properties pe ultimul trimestru al anului 2008 au aratat pierderi de 10,3 milioane de dolari.
Prin urmare, intalnirea stabilita de noi in Dubai, in fata parcului, se amana pe termen nedefinit.
Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Formula 1 DATA PUBLICĂRII: 27 Februarie 2009