A costat peste 100.000 de dolari in 2012, insa acum se vinde la pret de Volkswagen Golf. POZE REALE

A costat peste 100.000 de dolari in 2012, insa acum se vinde la pret de Volkswagen Golf. POZE REALE
  • Un exclusivist Fisker Karma a fost scos la vanzare in SUA
  • Modelul din 2012 vine cu mai putin de 9.500 de kilometri la bord
  • Cumparatorul va avea de achitat pentru acesta 29.990 de dolari
Distribuie pe Facebook

O motorizare cu peste 400 de cai sub capota si un rulaj mai mic de 9.500 de kilometri completeaza tabloul specific acestui Fisker Karma.

Lansat pe piata in cursul anului 2011, primul automobil din istoria companiei Fisker a uimit o lume intreaga cu formele sale. Nici pachetul tehnic nu a dezamagit insa, modelul Karma primind in standard nu mai putin de doua motoare electrice.

Plus un benzinar 2.0 turbo, pe post de generator, valorile maxime ale intreg ansamblului depasind astfel pragul celor 400 de cai putere si 1.000 Nm.

Fisker Karma de la CNC Motors

Fisker Karma de la CNC Motors

Din pacate, productia primului automobil din istoria companiei Fisker nu a decurs conform planurilor, doar cateva mii de modele Karma parasind in total linia de asamblare. De curand, unul dintre acestea a fost scos la vanzare pe internet.

Cu un rulaj mai mic 9.500 de kilometri si o nota de plata care rivalizeaza cu cea a unui Volkswagen Golf destul de bine echipat: aproape 30.000 de dolari.

In schimbul respectivei sumei de bani, primul automobil din istoria companiei Fisker ofera, in primul rand, un exterior extrem de sexy. Apoi, avem interiorul modelului Karma, cu patru scaune individuale si o consola ce le desparte.

Revenind la sistemul de propulsie si ai sai peste 400 de cai, acesta se traduce printr-o acceleratie de la 0 la 96 kilometri pe ora in aproximativ 5.9 secunde.

Exista insa si alte detalii interesante despre primul automobil din istoria companiei Fisker, dupa cum putem observa in urmatorul material video. Unde rolul actorului principal ii revine modelului Karma scos la vanzare de compania CNC Motors.

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (14) Poze Fisker Karma de la CNC Motors
mai multe
Publicat în categoria: Green Cars DATA PUBLICĂRII: 2 Aprilie 2020