Costa cu 6.700 de dolari mai putin decat un BMW Seria 3, dar are 237 de cai putere sub capota

Costa cu 6.700 de dolari mai putin decat un BMW Seria 3, dar are 237 de cai putere sub capota
  • Noul Cadillac CT4 porneste in SUA de la 33.990 de dolari
  • Modelul de vaza vine cu un 2.0 turbo de 237 de cai putere
  • Sistemul de tractiune spate si cutia automata sunt standard
Distribuie pe Facebook

In plus, tapiteria din piele, jantele cu diametrul pe 17 inch, dar si climatizarea automata sau pornirea de la buton sunt oferite in standard.

Anuntat chiar la inceputul lunii trecute, primul Cadillac CT4 din istorie este disponibil peste Ocean la preturi incepand de la doar 33.990 de dolari.

In configuratia de baza, concurentul modelelor Audi A4, BMW Seria 3 si Mercedes C-Class propune un benzinar turbo cu patru cilindri in linie, de doi litri.

Proiectat pentru a dezvolta o putere maxima de 237 de cai, plus 350 de Nm, propulsorul in cauza lucreaza alaturi de o cutie automata cu opt rapoarte.

Un sistem de tractiune spate este oferit in standard, lucru care se poate spune inclusiv despre tapiteria din piele, jantele pe 17 inch sau bancheta rabatabila.

Cel mai ieftin Cadillac CT4 vine in intampinarea clientilor si cu alte dotari, precum pornire de la buton, camera pentru marsarier si display central de 8".

Nivelul superior de echipare aduce in plus atat roti mai mari, cat si iluminare ambientala de tip LED ori scaune cu functie de memorare a pozitiei.

Modelul de top este comercializat alaturi de o motorizare de 2.7 litri si 325 de cai putere, la care se adauga o cutie automata cu zece trepte de viteza...

... suspensie Magnetic Ride Control de generatie a patra, evacuare cvadrupla, sistem audio de la Bose, dar si incarcare wireless a telefonului mobil.

Optional, primul Cadillac CT4 din istorie ofera tractiune integrala, afisaj pe parbriz, franare autonoma de urgenta, pilot automat adaptiv si nu numai.

Cadillac CT4

Cadillac CT4

Cadillac CT4

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (22) Poze Cadillac CT4
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 11 Octombrie 2019