Este oficial: s-a lansat si in Romania! Noua masina costa doar 16.500 de euro. In plus, farurile cu LED si instalatia de aer conditionat sunt oferite in standard

Este oficial: s-a lansat si in Romania! Noua masina costa doar 16.500 de euro. In plus, farurile cu LED si instalatia de aer conditionat sunt oferite in standard
  • Este oficial: s-a lansat si in Romania!
  • Noua masina costa doar 16.500 de euro
  • In plus, farurile cu LED si instalatia de aer conditionat sunt oferite in standard
Distribuie pe Facebook

Din meniu nu lipsesc insa nici limitatorul de viteza ori franarea automata de urgenta, acestora alaturandu-li-se atat un sistem audio cu doua boxe in dotare, cat si stopuri cu efect 3D.

Segmentul destinat automobilelor cu pret accesibil s-a imbogatit - de curand, cu un nou membru, compania Citroen introducand recent, pe piata din Romania, cea de-a patra generatie a gamei C3. Disponibil in schimbul unei sume minime de numai 16.500 de euro, respectivul autoturism - care masoara 4.015 milimetri in lungime si 2.54 metri in ampatament, isi va intampina cumparatorii intr-o singura versiune de motorizare, unica varianta pusa, pentru moment, la dispozitia clientilor gazduind in compartimentul motor, sub capota, un propulsor turbo de 1.2 litri, pe benzina.

Citroen C3

Citroen C3

Conceput special pentru a livra rotilor de pe puntea fata, prin intermediul unei cutii manuale cu sase rapoarte, un total sinonim cu 100 de cai putere si 205 Nm, acesta ar trebui sa rezolve eterna problema a sprintului de la 0 la 100 de kilometri pe ora - cu acceleratia la podea, in aproximativ 10.6 secunde. Viteza maxima nu depaseste - in schimb, 183 km/h, fisa cu specificatii de ordin tehnic incheindu-se cu un consum mediu de carburant de circa 5.6 litri la 100 de kilometri.

Pachetul caracteristic noului Citroen C3 continua insa cu trei niveluri de echipare diferite, pana si modelul de 16.500 de euro beneficiind de faruri cu LED, stopuri cu efect 3D, jante pe 16" - din tabla. Fara costuri suplimentare mai sunt oferite - daca vine vorba cumva despre Romania, si senzorii de parcare spate, airbagurile cortina, tapiteria din stofa, volanul multifunctional, acompaniat de doua spite, instalatia de aer conditionat, sistemul audio cu doua difuzoare, franarea autonoma de urgenta, limitatorul de viteza, recunoasterea indicatoarelor rutiere, computerul de bord.

La polul opus, versiunea de top se poate lauda si cu camera video pentru mersul in marsarier, cu display central de 10.25 inch - cu functie touch, cu incarcator wireless pentru telefonul mobil. Cu precizarea ca aceeasi varianta Max mai dispune, extrem de important de mentionat, atat de geamuri fata / spate cu actionare electrica, cat si de Apple CarPlay / Android Auto, navigatie sau plansa de bord cu decor Siderite - pe cand scaunele cu functie de incalzire sunt optionale.

Citroen C3

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (16) Poze Citroen C3
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 17 Aprilie 2024