Ford prezinta oficial viitorul Mondeo. Noul model e diferit de tot ce stiai

Ford prezinta oficial viitorul Mondeo. Noul model e diferit de tot ce stiai
  • Ford prezinta oficial viitorul Mondeo
  • Noul model e diferit de tot ce stiai
Distribuie pe Facebook

Nota de plata nu ramane, pentru moment, decat un mare mister si o necunoscuta de proportii, insa primele exemplare vor ajunge pe strazi - deloc surprinzator, chiar pe parcursul acestui an.

Prezentat publicului larg inca din 2012 - cu ocazia celebrului Salon Auto de la Paris, daca memoria nu ne insala, actualul Mondeo se pregateste sa paraseasca definitiv, o data pentru totdeauna, linia de productie. Momentul respectiv va marca, printre altele, si finalul carierei celebrului model de clasa medie pe continentul european.

Situatia va sta insa diferit pe alte piete - dupa cate se pare, Ford publicand in cursul zilei de astazi, cu numai cateva momente in urma, primele imagini si detalii oficiale cu privire la urmatoarea generatie a versiunii vandute in China.

Inspirat de modelul Evos, respectivul Mondeo prezinta un design extrem de agresiv la nivelul partii frontale a caroseriei - acolo unde lista atractiilor principale cuprinde inclusiv o grila supradimensionata a radiatorului. Plus lumini de zi unite cu o banda LED, pozitionate deasupra farurilor, daca mai era nevoie de o asemenea precizare.

Oferta estetica a noului automobil de la Ford continua cu aripile laterale extrem de bine sculptate - ce gazduiesc, in cazul de fata, jante din aliaj cu design in cinci spite duble, si linia alungita a plafonului, ca in cazul unui fastback.

Acelasi Mondeo destinat pietei din China a mai pregatit, la exterior, si un difuzor de aer proeminent, dar si blocuri optice posterioare unite - la randul lor, cu o banda LED. Interiorul respectivului model nu ramane decat un mare mister, insa anumite surse si voci vorbesc si despre prezenta unui display la fel de lat ca plansa de bord.

Din pacate, o alta necunoscuta de proportii este gama de motorizari, cu mentiunea ca printre optiunile asteptate sa isi faca aparitia sub capota noului automobil de la Ford se numara si un benzinar turbo de doi litri, cu 245 de cai putere.

Ford Mondeo

Ford Mondeo

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 20 Ianuarie 2022