Noua Kia Sportage vine cu un design inspirat de avioanele de lupta, spun coreenii

Noua Kia Sportage vine cu un design inspirat de avioanele de lupta, spun coreenii
  • Noua Kia Sportage ni se arata in primele fotografii oficiale
  • Crossover-ul sud-coreean se lauda cu un design exterior progresiv
  • Interiorul si partea tehnica raman momentan o necunoscuta
Distribuie pe Facebook

Acum ramane de vazut daca aceeasi industrie isi va imprumuta sau nu ideile si atunci cand va veni vorba despre propulsie.

Optima nu este singura surpriza pregatita de Kia pentru editia cu numarul 66 a Salonului Auto de la Frankfurt. Tot cu ocazia evenimentului desfasurat in perioada 19 - 27 septembrie 2015, sud-coreenii vor mai prezenta in premiera mondiala si urmatoarea generatie a modelului Sportage.

Primele fotografii oficiale ale modelului ce are de infruntat nume precum Ford Kuga, Mazda CX-5, Nissan Qashqai, Skoda Yeti sau Volkswagen Tiguan au ajuns deja pe internet, alaturi de un comunicat de presa care descrie aspectul vizual ca fiind unul "progresiv", inspirat de "contrastul dintre suprafetele netede si proeminente ale celor mai cunoscute avioane de lupta moderne".

Acum, daca este sa ne intrebi pe noi, rezultatul final pare mai degraba o involutie, decizia de a desparti blocurile optice frontale de grila radiatorului fiind o idee destul de proasta, dupa cum se poate observa si in imaginile disponibile la acest moment. Dar asa se intampla atunci cand ai trei studiouri de design de pe trei continente diferite - Asia, American de Nord si Europa, implicate in desenarea aceleiasi masini...

Privita din lateral, urmatoarea generatie a crossover-ului Kia Sportage imparte numeroase elemente vizuale cu actualul model, pe cand partea posterioara ne intampina cu blocuri optice restilizate, de un tratament similar avand parte si spoilerul - care atrage acum atentia prin cele doua evacuari.

Despre departamentul interior nu avem nici un fel de informatie la acest moment, oficialii sud-coreeni refuzand sa publice inclusiv detaliile ce vizeaza partea tehnica a modelului ce are de infruntat nume precum Ford Kuga, Mazda CX-5, Nissan Qashqai, Skoda Yeti sau Volkswagen Tiguan. Norocul nostru este ca cea de-a 66-a editie a Salonului Auto de la Frankfurt se afla la doar trei saptamani distanta.

Kia Sportage

Kia Sportage

Kia Sportage

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 27 August 2015