Noua masina de la Hyundai face Passat-ul sa para din secolul trecut. FOTO ca sa te convingi si singur

Noua masina de la Hyundai face Passat-ul sa para din secolul trecut. FOTO ca sa te convingi si singur
  • Hyundai prezinta cu ocazia Salonului de la New York cea mai noua generatie a modelului Sonata
  • Automobilul companiei sud-coreene revine la vanzare sub forma unui coupe stilat in patru portiere
  • Gama de motorizari cuprinde doua optiuni pe benzina: un 2.5 aspirat si un 1.6 supraalimentat cu turbina
Distribuie pe Facebook

Organizata in perioada 19 - 28 aprilie, editia din acest an a Salonului Auto de la New York marcheaza debutul celei mai atragatoare masini de volum din lume. Noua Hyundai Sonata va ajunge in showroom-urile companiei sud-coreene din toamna, la un pret momentan necunoscut.

Lansata pe piata in urma cu doar jumatate de decada, in prima parte a anului 2014, actuala Hyundai Sonata se apropie cu pasi repezi de sfarsitul carierei sale. O noua generatie a modelului care concureaza cu Volkswagen Passat si Toyota Camry este prezentata de compania sud-coreeana chiar zilele acestea, cu ocazia Salonului Auto organizat la New York in intervalul de timp 19 - 28 aprilie.

Hyundai Sonata - Galerie Foto

Hyundai Sonata - Galerie Foto

Programata sa ajunga in showroom-urile de peste Ocean abia din toamna, la un pret momentan necunoscut, celebra masina asiatica mizeaza pe o reteta schimbata radical, care debuteaza cu o caroserie specifica mai degraba unui coupe in patru portiere decat unei berline traditionale. Imbunatatirile majore continua la nivel de interior, cu materiale de calitate superioara si tehnologii moderne.

Si daca tot veni vorba despre pachetul tehnologic disponibil, urmatoarea generatie a modelului Hyundai Sonata pune la bataie inclusiv instrumente de bord digitale si configurabile, sistem de infotainment cu display HD de 10.25 inch, plus instalatie audio care aduce in prim plan 12 difuzoare marca Bose. Din meniu nu lipsesc nici scaunele fata cu actionare electrica si incalzire, plus ventilatie, de exemplu.

Hyundai Sonata - Galerie Foto

Hyundai Sonata - Galerie Foto

Totodata, noua masina a companiei sud-coreene se mai poate lauda si cu incarcare wireless a telefonului mobil, afisaj pe parbriz sau compatibilitate cu Android Auto si Apple CarPlay. Cea mai interesanta dotare oferita o reprezinta insa aplicatia Digital Key, care permite controlul anumitor functii ale automobilului prezentat zilele acestea la New York de la distanta, prin intermediul smartphone-ului.

In ceea ce priveste partea tehnica, urmatoarea generatie a modelului Hyundai Sonata va fi nevoita sa se multumeasca cu numai doua motorizari mari si late, ambele pe benzina si cu doar patru cilindri. Mai precis, marea batalie se va da intre un 1.6 T-GDI cu 180 CP si un 2.5 GDI de 191 CP, insotite indiferent de configuratie si optiuni de o cutie automata cu opt trepte de viteza si un sistem de tractiune fata.

Hyundai Sonata - Galerie Foto

Hyundai Sonata - Galerie Foto

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (112) Poze Hyundai Sonata - Galerie Foto
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 18 Aprilie 2019