Noua masina de la Subaru te face sa uiti complet de cele nemtesti. Are motor turbo de 260 CP si ecran de 11.6 inch. Japonezii au publicat acum primele informatii si detalii oficiale cu privire la nota de plata

Noua masina de la Subaru te face sa uiti complet de cele nemtesti. Are motor turbo de 260 CP si ecran de 11.6 inch. Japonezii au publicat acum primele informatii si detalii oficiale cu privire la nota de plata
  • Noua masina de la Subaru te face sa uiti complet de cele nemtesti
  • Are motor turbo de 260 CP si ecran de 11.6 inch
  • Japonezii au publicat acum primele informatii si detalii oficiale cu privire la nota de plata
Distribuie pe Facebook

Lista cu dotari standard cuprinde inclusiv faruri cu LED si instalatie de climatizare cu reglare automata a temperaturii.

Prezentata publicului larg in urma cu mai bine de sase zile, inca de la inceputul primaverii curente, cea mai recenta iteratie a emblematicului produs comercializat de compania Subaru sub denumirea de Legacy are - incepand de luni, si un pret de vanzare. 24.895 de dolari este - mai precis, suma minima pe care cumparatorii noii variante a legendarului model din Tara Soarelui Rasare o vor avea de platit pe piata auto din SUA, acolo unde versiunea de baza Legacy isi intampina clientii alaturi de un propulsor aspirat cu patru cilindri in linie si o capacitate de 2.498 de centimetri cubi, pe benzina, conceput special pentru a livra rotilor de pe ambele punti, printr-o transmisie cu variatie continua, undeva in jurul a 182 de cai putere.

Subaru Legacy 2025

Subaru Legacy 2025

Valoarea specifica probei 0 - 100 de kilometri pe ora nu reprezinta, la momentul de fata, decat un mare mister, o alta necunoscuta de proportii constand - mai mult ori mai putin surprinzator, de la caz la caz, in viteza de top. Daca vine vorba, in schimb, despre consumul mediu de carburant, respectivul capitol rimeaza cu 7.8 litri la 100 km, pe cand seria elementelor si detaliilor caracteristice echiparii de serie cuprinde inclusiv faruri, plus proiectoare de ceata cu tehnologie LED, jante cu diametrul de 17" - confectionate din aliaj usor, camera video pentru mersul cu spatele, un sistem de climatizare cu reglare automata a temperaturii, o tapiterie realizata din material textil sau doua display-uri centrale, fiecare avand diagonala de 7.0".

Cea mai recenta iteratie a popularului produs comercializat de compania japoneza Subaru sub denumirea de Legacy poate fi comandata, printre altele, si intr-o aroma Legacy Touring XT, aceasta savoare de top urmand sa puna la dispozitia clientilor americani dispusi sa achite o nota de plata de minimum 38.195 de dolari - pentru inceput, un agregat I4 turbo de 2.5 litri, disponibil impreuna cu 260 CP, pe benzina. De la orizont nu lipseste - totodata, nici tractiunea integrala Symmetrical All-Wheel Drive, seria vestilor bune continuand si cu jante pe 18 inch, trapa actionata electric, scaune ventilate, bancheta cu functie de incalzire, tapiterie din piele Nappa, ecran tactil de 11.6 inch, pornire de la buton, Blind Spot Detection.

Subaru Legacy 2025

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (23) Poze Subaru Legacy 2025
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 22 Aprilie 2024