Poze Reale: Cum arata noua generatie Nissan Terrano, bazata pe Dacia Duster

Poze Reale: Cum arata noua generatie Nissan Terrano, bazata pe Dacia Duster
  • Noua generatie Nissan Nissan Terrano ajunge in showroom-uri in luna octombrie
  • Automobilul comercializat in India va avea la SUV-ul romanesc Dacia Duster
  • Gama de motorizari va include doua unitati: un 1.5 dCi si un 1.6 pe benzina
Distribuie pe Facebook

Disponibil deja la vanzare intr-o versiune Renault, SUV-ul romanesc Dacia Duster va putea fi achizitionat incepand cu luna octombrie, pe piata auto din India, si intr-o varianta Nissan. Asa cum anuntam si anterior, automobilul cu pricina va fi comercializat sub numele de Nissan Terrano si se va remarca printr-un plus considerabil de agresivitate.

Surprins recent intr-un set de fotografii reale, cu numai cateva zile inainte de debutul sau oficial, noul Nissan Terrano se bucura de numeroase modificari in comparatie cu Dacia Duster, urmatoarea generatie a SUV-ului japonez inpresionand in special prin partea sa frontala complet restilizata, caracterizata de formele angulare ale blocurilor optice, dar si de o grila a radiatorului de dimensiuni mai mult decat generoase.

De asemenea, cea mai noua generatie a modelului Nissan Terrano va mai iesi in evidenta si printr-o capota bombata a motorului, lista cu detalii exterioare remarcabile continuand cu aripile laterale proeminente, ce gazduiesc jante cu design unic, si partea posterioara redesenata aproape in totalitate. Din pacate, fotografiile interioare lipsesc cu desavarsire si la acest moment, insa nu ar fi de mirare sa SUV-ul japonez sa beneficieze de acelasi cockpit precum cel regasit la nivelul modelului Dacia Duster.

In ceea ce priveste gama de motorizari, urmatoarea generatie a modelului Nissan Terrano va fi oferita cel mai probabil in compania a doua propulsoare diferite, atat cu un 1.6 pe benzina, cat si cu un 1.5 turbodiesel. Cele doua unitati, preluate de la Dacia Duster, ar putea fi totusi imbunatatite pentru a oferi un plus de performanta si eficienta.

Important de precizat: Daca tot veni vorba si de Dacia Duster, tinem sa reamintim ca versiunea imbunatatita a SUV-ului produs la Mioveni va debuta in premiera mondiala luna viitoare, in cadrul Salonului Auto de la Frankfurt.

Nissan Terrano - Poze Reale

Nissan Terrano - Poze Reale

Nissan Terrano - Poze Reale

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 19 August 2013