E atat de rara ca unii n-au vazut-o nici macar in poze. Doar sapte masini exista in toata lumea...

E atat de rara ca unii n-au vazut-o nici macar in poze. Doar sapte masini exista in toata lumea...
  • E atat de rara ca unii n-au vazut-o nici macar in poze
  • Doar sapte masini exista in toata lumea, iar una e de vanzare
Distribuie pe Facebook

... iar una tocmai a fost scoasa la vanzare. Cel mai probabil intr-o configuratie unica pe planeta Pamant.

Una dintre cele doar sapte unitati care compun seria prezentata publicului larg sub denumirea de Rimac Concept One a fost scoasa recent la vanzare, peste Ocean in statul american New York. Asamblata in cursul anului 2019, respectiva masina iese numaidecat in evidenta prin caroseria de culoare Riviera Blue, acompaniata un set de jante cu design in cinci spite duble si nenumarate accente de carbon nevopsit.

La randul lui, interiorul pentru doua persoane ofera multiple ornamente realizate din fibra de carbon, meniul disponibil continuand cu o tapiterie din piele in nuanta Cognac Gold. Potrivit anuntului oficial.

Rimac Concept One de vanzare

In schimb, dealer-ul care se ocupa de vanzarea acestui Rimac Concept One nu sufla nicio vorba despre numarul de kilometri parcursul de masina asamblata in cursul anului 2019. Acesta nu vorbeste, de asemenea, nici despre componenta pachetului tehnic, compania producatoare vorbind la momentul premierei mondiale despre un sistem de propulsie cu patru motoare electrice si undeva in jurul a 1.224 CP.

Cuplul maxim se ridica, de cealalta parte, la 1.600 Nm, sprintul de la 0 la 100 km/h devenind realitate dupa aproximativ 2.5 secunde. Multumita inclusiv sistemului de tractiune integrala regasit in dotarea standard.

Fiecare dintre cele doar sapte unitati care compun seria prezentata publicului larg sub denumirea de Rimac Concept One se mai poate lauda, in plus, si cu patru cutii de viteze, o baterie cu capacitatea de 90 kWh si o viteza de top de 355 km/h. Intr-un final, masina asamblata in cursul anului 2019 mai promite si autonomie de 350 km, formula respectiva avand o greutate de 1.900 kg. Conform brosurii oficiale.

Rimac Concept One de vanzare

Rimac Concept One de vanzare

Rimac Concept One de vanzare

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (18) Poze Rimac Concept One de vanzare
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 21 Septembrie 2020