Un Bugatti Veyron de 1001 CP a fost inmatriculat ieri in Romania. Poze spectaculoase de la RAR Grivita

Un Bugatti Veyron de 1001 CP a fost inmatriculat ieri in Romania. Poze spectaculoase de la RAR Grivita
  • Un Bugatti Veyron de 1001 CP a fost inmatriculat ieri in Romania
  • Poze spectaculoase de la RAR Grivita
Distribuie pe Facebook

Un Bugatti Veyron cu motor in 16 cilindri, de opt litri si 1.001 cai putere, a fost inmatriculat in cursul zilei de ieri in Romania.

Parcul auto al Romaniei s-a imbogatit, zilele acestea, cu un Bugatti Veyron fabricat in anul 2011. Aparitia super-bolidului cu motor W16 quad-turbo, de opt litri si 1.001 CP, a fost anuntata pe Facebook de RAR Grivita, postarea devenind virala.

"RAR Grivita, invadat de 1.000 de cai…putere. In 2011, atunci cand a fost produs, un Bugatti Veyron 16.4 costa in jur de 2.000.000 $. Cu siguranta, de astazi, un roman este mai fericit cand ii admira motorul de 8L, W16", au scris autoritatile.

Exemplarul in cauza vine, la exterior, cu o caroserie finisata in doua nuante diferite de albastre. Interiorul nu reprezinta decat un mister, insa din fotografiile publicate pe Facebook de RAR Grivita pare a fi vorba despre o piele inchisa la culoare.

Dupa cum precizam si anterior, in randurile de mai sus, respectivul Bugatti Veyron ofera un motor W16 quad-turbo, de opt litri si 1.001 CP. O cutie automata cu sapte rapoarte si un sistem de tractiune integrala completeaza pachetul tehnic.

Astfel, sprintul de la 0 la 100 km/h nu dureaza decat 2.5 secunde, conform primelor informatii si detalii date publicatii. Si mai impresionanta este valoarea din dreptul vitezei maxime, care urca pana la 407 km/h, potrivit companiei producatoare.

Distribuie pe Facebook
mai multe