Altul ca el nu mai exista. Ce motor a primit acest BMW Seria 3 Touring

Altul ca el nu mai exista. Ce motor a primit acest BMW Seria 3 Touring
  • Acest BMW Seria 3 Tourgin este unic in lume
  • A fost modificat de nemtii de la Manhart Racing
  • Sub capota are un propulsorul mult mai potent
Distribuie pe Facebook

Acest BMW Seria 3 Touring este unic si a fost construit de nemtii de la Manhart Racing. Printre modificari regasim un set de jante, un body-kit M si un propulsor mult mai potent sub capota.

Dupa BMW-ul M3 Coupe si Convertible, fanii constructorului bavarez de automobile au cerut in nenumarate randuri un M3 Touring, pentru ca familia sa fie completa. Insa, nemtii din Munchen nu au plecat urechile la cererile acestora, asa ca singura optiune au ramas tunerii.

Printre cele mai atractive pachete este cel propus de cei de la Manhart Racing, care dupa ce au inghesuit un V8 sub capota unui BMW Seria 1, au luat in primire acest BMW Seria 3 Touring.

La exterior, break-ul german a primit un set de jante si un body-kit original M, insa modificarea cu adevarat impresionanta o regasim sub capota. Aici, tunerul german nu s-a multumit cu propulsorul V8 al unui M3, asa ca a apelat la motorului fratelui mai mare din gama, si anume M5-ul. Dar nici V10-le stock de 5.0 litri nu a fost de ajuns, asa ca dupa o resoftare, un filtru de aer din carbon si un sistem de evacuare din otel inoxidabil, acesta dezvolta 560 de cai putere si 550 Nm cuplu.

Distribuie pe Facebook
mai multe