Ar putea fi afacerea anului: a platit 3.950 de euro, iar acum conduce o masina cu 800 CP

  • Cel mai nou tuning pentru Grand Cherokee Trackhawk vine din Germania
  • SUV-ul americanilor de la Jeep a primit un total de 800 CP si 985 Nm
  • Meniul continua cu o suspensie mai joasa si un nou sistem de evacuare
Distribuie pe Facebook

Seria vestilor bune continua cu acceleratia de la 0 la 100 de kilometri pe ora, care se realizeaza - mai nou - in doar 3.4 secunde.

Livrat la pachet in compania aceluiasi V8 de 6.2 litri si 707 CP ce propulseaza seria Hellcat de la Dodge, primul Jeep Grand Cherokee Trackhawk din istorie ocupa pozitia cu numarul 1 in topul celor mai potente SUV-uri pe benzina ale planetei.

Daca mai punem la socoteala si timpul de numai 3.7 secunde necesar parcurgerii celebrei probe 0 - 100 km/h - ori viteza maxima de 290 de kilometri pe ora, ei bine, lucrurile sunt cat se poate de clare: SUV-ul producatorului american lasa impresia ca nu mai are nevoie de niciun fel de modificare si / sau imbunatatire.

Jeep Grand Cherokee Trackhawk de 800 CP

Jeep Grand Cherokee Trackhawk de 800 CP

Nimic mai fals, au lasat specialistii celebrei companii B&B Automobiltechnik sa se inteleaga, care au adus astazi in fata publicului un pachet de tuning cu aproximativ 800 CP si 985 Nm pentru modelul ce-i sufla in ceafa noului... Lamborghini Urus.

Oferit in schimbul unei sume de 3.950 de euro, meniul in cauza promite atat o reducere a acceleratiei de la 0 la 100 km/h cu 0.3 secunde, pana la 3.4 secunde, cat si o crestere a vitezei de top cu mai mult de 10 kilometri pe ora, pana la peste 300 km/h - suficient cat SUV-ul italienilor sa nu mai conteze intr-o cursa de drag.

Ajunsi la final, nu ne mai ramane de precizat decat ca propunerea germanilor pentru primul Jeep Grand Cherokee Trackhawk din istorie mai include si o suspensie mai joasa cu 50 de cm, dar si un set de jante cu diametrul de 22 de inch.

Totodata, cel mai puternic SUV pe benzina al planetei mai poate fi echipat si cu un sistem de evacuare de performanta, cu valve controlabile, dar si cu un pachet de tuning - disponibil pentru o suma de numai 1.498 de euro, care urca valorile maxile ale motorului V8 de 6.2 litri si 707 CP pana la... doar 740 CP si 900 Nm.

Jeep Grand Cherokee Trackhawk de 800 CP

Jeep Grand Cherokee Trackhawk de 800 CP

Jeep Grand Cherokee Trackhawk de 800 CP

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (12) Poze Jeep Grand Cherokee Trackhawk de 800 CP
mai multe