L-au lasat pe burta si i-au pus cele mai neobisnuite jante. Vechiul Audi A8 D3, asa cum nu l-ai mai vazut niciodata

L-au lasat pe burta si i-au pus cele mai neobisnuite jante. Vechiul Audi A8 D3, asa cum nu l-ai mai vazut niciodata
  • Cel mai nou tuning pentru vechiul A8 D3 vine din Germania
  • Nemtii de la Kreutzmann au pregatit diverse elemente interioare
  • Exteriorul propune o suspensie pe aer si patru jante unice
Distribuie pe Facebook

Poate ca nemtii de la Audi au lansat de curand o noua generatie a modelului A8, insa marile companii de tuning ale planetei tot spre vechiile versiuni isi indreapta atentia.

Audi a lansat la inceputul lunii trecute o noua generatie a modelului A8, una care impresioneaza de la un capat la celalalt, atat prin design si performante, cat si prin sistemele, respectiv tehnologiile oferite.

Cum pana ce aceasta va ajunge pe strada va mai dura insa cateva saptamani bune, nemtii de la Kreutzmann Carbonmanufaktur s-au pus pe modificat versiunea D3 - introdusa in 2002, a navei amiral din Ingolstadt.

Printre schimbarile aduse respectivului automobil de lux se numara si o noua suspensie pe aer care, impreuna cu jantele custom de la Radi8, transforma complet exteriorul vechii limuzine.

Ulterior, nemtii de la Kreutzmann Carbonmanufaktur si-au indreptat atentia catre interiorul celei de-a doua generatii a modelului A8, acolo unde au optat pentru mai multe ornamente realizate din fibra de carbon.

In plus, pentru a mai 'inveseli' putin atmosfera, specialistii respectivei companii de tuning au instalat la nivelul plansei de bord, volanului in trei spite si fetele usilor inclusiv cateva accente de culoare rosie.

Despre existenta vreunor modificari la motor nu avem niciun fel de informatie oficiala, insa nici nu mai conteaza: oricum acest Audi D3 este mai mult despre stil si prezenta decat performanta in linie dreapta.

Audi A8 cu jante Radi8

Audi A8 cu jante Radi8

Audi A8 cu jante Radi8

Audi A8 cu jante Radi8

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (10) Poze Audi A8 cu jante Radi8
mai multe
Publicat în categoria: Masini Tunate DATA PUBLICĂRII: 16 August 2017