Limuzina care trimite S-ul AMG la culcare. La bordul ei calatoresti cu 330 km/h in lux deplin

Limuzina care trimite S-ul AMG la culcare. La bordul ei calatoresti cu 330 km/h in lux deplin
  • Motor V8 twin-turbo
  • 0-100 km/h in 3.7 secunde
  • Viteza maxima de 330 km/h
Distribuie pe Facebook

Pe langa noul B3 Touring, nemtii de la Alpina au expus anul acesta la Salonul Auto de la Frankfurt si cel mai nou B7. Limuzina bazata pe cel mai recent BMW Seria 7 este echipata cu un motor V8 twin-turbo.

Nemtii de la Alpina sunt prezenti anul acesta la Frankfurt cu cateva modele interesante. Daca zilele trecute scriam despre noul B3 Touring, privit ca fiind M3-ul break pe care BMW nu vrea sa-l lanseze, de aceasta data iti povestim despre limuzina B7, sau cu alte cuvinte rivalul lui S63 AMG.

Alpina B7

Bazata pe cea mai noua generatie BMW Seria 7, creatia Alpina este combinatia perfecta intre luxul si confortul unei limuzine si performantele unei masini sport. Asta pentru ca cel de la volan are la dispozitie un propulsor V8 twin-turbo de 4.4 litri care dezvolta 608 CP si 800 Nm cuplu.

Alpina B7

Tunerul a resoftat transmisia automata cu 8 trepte astfel ca acum suta de kilometri pe ora este atinsa in doar 3.7 secunde iar viteza maxima urca pana la 330 km/h. Tractiunea integrala xDrive are grija ca lucrurile sa nu scape de sub control.

Alpina B7

Aceste imbunatatiri tehnice sunt insotite de cateva modificari estetice, inclusiv spoilere redesenate, patru terminatii pentru sistemul de evacuare, grafica si jante, toate specifice Alpina. Clientii au de ales intre doua nuante de caroserie: Alpina Blue Metallic si Green Metallic.

Alpina B7

Interiorul masinii expuse la Frankfurt propune scaune imbracate in piele alba cu accente albastre, ornamente din lemn sau Piano Black, lumina ambientala si multe alte dotari care asigura un confort sporit.

Alpina B7

Daca esti impotriva masinilor modificate, afla ca cel mai puternic BMW Seria 7 standard pe care il poti cumpara in prezent la noi in tara este versiunea M760Li xDrive cu ai sai 585 de cai putere storsi dintr-o unitate V12. Pretul? "Doar" 178.976 de euro.

Alpina B7

Alpina B7

Alpina B7

Alpina B7

Alpina B7

Alpina B7

Alpina B7

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (21) Poze Alpina B7
mai multe